Εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό , βρε παιδιά.Ο/H Soulis7 έγραψε:
30 ώρες;;;;;;;;;; Εμένα μετά από 8 ώρες έχει πέσει στο 43% ...
Φωτεινότητα, παιχνίδια, ισχύ σήματος, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν...
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό , βρε παιδιά.Ο/H Soulis7 έγραψε:
λίγες φαίνονται συγκριτικά με την αναφορά του Μανώλη @makis1024. Κάτι τρέχει και σου την καταναλώνει.Ο/H makis1024 έγραψε:
Παντως, φωτεινοτητα την εχω στο 1/4. Στο γραφειο και στο σπιτι εχω χαλια σημα, αλλα wifi και data ανοιχτα παντα.Ο/H makis1024 έγραψε:
Εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό , βρε παιδιά.Ο/H Soulis7 έγραψε:
Φωτεινότητα, παιχνίδια, ισχύ σήματος, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν...
Παιχνίδια και εγώ καθόλου... Messenger ,wifi , data ,αν χρειαστεί και κάνα video YouTube....αυτά και με το ζόρι μια μέρα.... Μάλλον θα αλλάξω μια μπαταρία ελπίζοντας να γίνει όπως παλιά....Ο/H andreasp έγραψε:
Παντως, φωτεινοτητα την εχω στο 1/4. Στο γραφειο και στο σπιτι εχω χαλια σημα, αλλα wifi και data ανοιχτα παντα.Απο το κινητο κανω τα παντα. Chat, δουλεια, θερμοσιφωνα, εκτυπωτες, καμερες, ποδηλατο με runtastic, bluetooth στο κρανος.Ο/H makis1024 έγραψε:
Εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό , βρε παιδιά.Φωτεινότητα, παιχνίδια, ισχύ σήματος, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν...Ο/H Soulis7 έγραψε:
Ολοι λενε οτι ειμαι με ενα κινητο στο χερι.
Μονο παιχνιδια δεν παιζω ποτε.
Ποια εκδοση εχεις; Οποιαδηποτε αλλη xtrv ειχα δοκιμασει εκτος της 8.1.1.0 η μπαταρια δεν πηγαινε μεχρι το βραδυ. Στις 10-12 ωρες ειχε σβησει.Ο/H Soulis7 έγραψε:
Παιχνίδια και εγώ καθόλου... Messenger ,wifi , data ,αν χρειαστεί και κάνα video YouTube....αυτά και με το ζόρι μια μέρα.... Μάλλον θα αλλάξω μια μπαταρία ελπίζοντας να γίνει όπως παλιά....Ο/H andreasp έγραψε:
Παντως, φωτεινοτητα την εχω στο 1/4. Στο γραφειο και στο σπιτι εχω χαλια σημα, αλλα wifi και data ανοιχτα παντα.Απο το κινητο κανω τα παντα. Chat, δουλεια, θερμοσιφωνα, εκτυπωτες, καμερες, ποδηλατο με runtastic, bluetooth στο κρανος.Ο/H makis1024 έγραψε:
Εξαρτάται την χρήση που κάνει ο καθένας στο κινητό , βρε παιδιά.Φωτεινότητα, παιχνίδια, ισχύ σήματος, πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν...Ο/H Soulis7 έγραψε:
Ολοι λενε οτι ειμαι με ενα κινητο στο χερι.
Μονο παιχνιδια δεν παιζω ποτε.