Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
6.6 ώρες sot θα σου βγάλει η μπαταρία με αυτή την πρόοδο, δεν το λες και τρελό πρόβλημα για κινητό δύο ετών. Ίσως ένα factory reset να δείξει τον πραγματικό χαρακτήρα της μπαταρίας.
Μια που δεν υπάρχουν γνήσιες μπαταρίες στο εμπόριο παρά μόνο από άλλο Kate μεταχειρισμένο , πάλεψέ το έτσι , η αλλαγή της μπαταρίας δεν είναι σίγουρο ότι θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα λόγω μη γνησιώτητας.
Δες το και αλλιώς ,άλλα κινητά Xiaomi με 6.5 ώρες sot θα έπλεαν σε πελάγοι ευτυχίας. Δεν το θεωρώ και τόσο μεγάλο πρόβλημα. -
Το θέμα της μπαταρίας είναι "μάνα καημένη"...
Το δικό μου kate είναι 18 μηνών.
Κάνω μια μέτρια χρήση (έχω γράψει ποια ακριβώς πριν αρκετές σελίδες) και μέχρι πριν 5-6 μήνες, για να κατέβει η μπαταρία στο 20% πέρναγαν 3,5 ημέρες. Σταδιακά άρχισε να μειώνεται ο χρόνος και σήμερα, με την ίδια ακριβώς χρήση, η μπαταρία πέφτει στο 20% σε δύο ημέρες. Φυσικά, ακόμα και έτσι, παραμένει "άνετο", για εμένα πάντα.
Για να ελέγξω λοιπόν τα πράγματα, φαστμπουτάρισα και εγώ την τελευταία global stable 9.5.7.0 επειδή διάβασα από τον @andreasp ότι είδε καλή αύξηση του χρόνου της μπαταρίας και άλλα καλά.
Θα δούμε...
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
6.6 ώρες sot θα σου βγάλει η μπαταρία με αυτή την πρόοδο, δεν το λες και τρελό πρόβλημα για κινητό δύο ετών.
Τι να πούνε και οι κάτοχοι του mi5S με 2-3 ώρες sot;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
Ο/H andreasp έγραψε:
-
-
Ο/H nikatapi έγραψε:
Ο/H andreasp έγραψε:
Την πέρασα χτες το βράδυ, οπότε 2-3 μερούλες για να "ψηθεί"τις χρειάζεται.
Αλλά ας δώσω μερικά σημερινά στατιστικά.
Το φόρτισα το βράδυ και στις 7 το πρωί το έβγαλα.
Το έχω με συνεχώς ανοιχτά τα δεδομένα και τον συγχρονισμό σε τρεις email λογαριασμούς σε push, όπως και αυτόματο συγχρονισμό στο Mi cloud. Επίσης ανοιχτό συνεχώς το WiFi.
Και μέχρι τώρα έχει δουλέψει ως εξής (και γενικά, αυτή είναι και η καθημερινή χρήση του):
Καμιά 20αριά 3λεπτα τηλέφωνα, καμιά 10ριά 5λεπτα, ένα της μισής και ένα της μιας ώρας. ***
Αποστολή 15 emails, αποστολή 20 SMS, αποστολή 10 Viber μηνυμάτων.
Ανάλογο διάβασμα emails, SMS και Viber. Και κάνα 10λεπτο ρυθμίσεις στα settings.
Τώρα στις 23:00, η μπαταρία είναι στο 77%.
Με την προηγούμενη Rom, η μπαταρία θα ήταν στο 60%
Συνεπώς, μάλλον θα πάει καλά πιάνοντας άνετα το τριήμερο.
Ρε παιδιά, δεν έχει καταγράψει όλες τις κλήσεις. Έχει φάει μερικές! -
Καλημερα παιδες! Κατεβαζω την recovery rom και αναρωτιεμαι... Μπορω να φλασαρω μονο με FR ή wipe data κτλ μεσω twrp ή θα εχω προβληματα? Ειμαι με Nitrogen 8.1 .....
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Αυτές τις δουλειές καλλίτερα με miflash σε fastboot mode.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα