Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
Ο/H Loksias έγραψε:
Έχει βάλει κάποιος την 8.4.28 Official Developer ROM που είναι σε MIUI 10;
Την 8.8.16 με miui 10 την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις?
EDIT: Θα κάνω με την ευκαιρία μια εγκατάσταση την 8.8.16 για να δω πως πάει.. -
Εντάξει.
Όταν την βάλεις περιμένουμε εντυπώσεις. -
Ο/H Loksias έγραψε:
Εντάξει.
Όταν την βάλεις περιμένουμε εντυπώσεις.
Αυτά μέχρι στιγμής με την dev 8.8.16 miui 10.
Τώρα καλά ή άσχημα θα δείξει η περαιτέρω χρήση..
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην George Kaggelaris: Σμίκρυνση υπερμεγεθών εικόνων ().
-
-
Ο/H Loksias έγραψε:
Εντάξει, ας περιμένουμε τώρα κάνα δυο μέρες να "σιτέψει" η rom, κάνε του και δυο τρία restart και θα δούμε τι θα δείξει η κατανάλωση μπαταρίας. Μακάρι να είναι καλή σαν την stable.
Να σημειώσω ότι επειδή χρειάζομαι την GCAM το έχω κανει root χωρίς ωστόσο να έχω περάσει κάποιο TWRP... Το recovery ειναι μαμα.. -
Εύγε! Να έχουμε και κάποιο σημείο αναφοράς.
Την gcam την έχω και εγώ επειδή κάποιες φορές χρειάζομαι γρήγορες φωτό σε σκοτεινό περιβάλλον και η gcam έχει αποδειχθεί πολύ καλή. Εκτός από root έχω περάσει και το τελευταίο twrp του @geoanto555.
Και, όπως έχω σημειώσει, δεν έχει κάποια επίπτωση στην διάρκεια της μπαταρίας, παρ' όλο που έχει υποστηριχθεί κάτι τέτοιο. -
Καλησπερα σε ολους,αντιμετωπιζω ενα προβλημα.βαζω τα ακουστικα στην συσκευη για να ακουσω μουσικη και οταν τα βγαζω η ειδοποιηση εντασης μενει ακομα στα ακουστικα, και δεν ακουγεται το ηχειο.αυτο συμβαινει κ με την εφαρμογη μουσικης και στο youtube.καμια ιδεα;
-
Καλησπέρα.
Με συνεχόμενο βάλε-βγάλε τα ακουστικά δεν ξεκολλάει? -
Ξεκολλησε επιτελους τωρα, ειχα ανχωθει μηπως χαλασε το ηχειο.ευχαριστω
-
Μετά από 4 ημέρες χρήσης της dev 8.8.16 και με νορμαλ χρήση (καθημερινή χρήση με την 1η φορά λόγω και 1ης εγκατάστασης της miui 10 και περιέργειας σκάλισα λίγο παραπάνω το κινητό) έχω να παραθέσω τα παρακάτω αποτελέσματα (τα οποία κατά την γνώμη μου δεν με ενθουσίασαν, δεν ξέρω εσείς πως τα βρίσκετε):
1η μέτρηση:
2η μέτρηση:
-
Θα βάλω μια δική μου για σύγκριση...
Να γράψω τι λέει και στις λεπτομέρειες, αφού δεν έβγαλα screenshot και τώρα βαριέμαι να βγάλω...
Οθόνη -Χρήση μπαταρίας από την οθόνη και τον οπισθοφωτισμό 27%
Ενεργός χρόνος 59λ 25δ
Εσύ έχεις τετραπλάσιο SOT από εμένα, που λόγω ΣΚ μόνον τα emails τσεκάριζα και έκανα λίγα τηλέφωνα. Οπότε πιθανολογώ πως γι' αυτό η μπαταρία μου είναι ακόμα στο 54% παρ' όλη την διήμερη λειτουργία.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα