Μπορείς να το πας και σε ένα μαγαζί για καθαρισμό, να τα βγάλουν όλα. 20-30 ευρώ θα πάρουν πιστεύω, ίσως και λιγότερο...
Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 3 Pro International Version (Kate)
-
-
-
ΟΤΑ εννοείς; (over the air);
-
-
@aeriko7475 Χρόνια πολλά και όμορφα
Θα παρακολουθείς εδώ Index of /current/Stable, το link είναι από αυτό το θέμα [Stable] MIUI V10.Χ.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων ROM) Ενημέρωση 28/12/2018 (πχ. Χθες προστέθηκε για kezno) -
Επειδή έχω εντρυφήσει κ εισχωρήσει στο θέμα, η σωστή ορολογία, για κάθε περίσταση, είναι η κάτωθι:
ETA: estimated time of arrival
ETACT: estimated time of arrival China Town
ETAHK: estimated time of arrival Hong Kong
ETASGBR: estimated time of arrival Singapore Belgium Registered
ETASGPL: estimated time of arrival Singapore Priority Line
Σε περίπτωση ακύρωσης της πτήσης, γίνονται, αντιστοίχως, έτσι:ETA, ETACT, ETAHK, ETASGBR, ETASGPLμέχρι να φορτωθούν σε άλλο αεροπλάνο.
Σε περίπτωση καθυστέρησης της πτήσης, παραμένουν χωρίς την γραμμή της διακριτής διαγραφής, αλλά αναβοσβηνουν.
Όταν είναι περίοδος Χριστουγέννων ειδικά, τα χρώματα που αναβοσβηνουν ειναι κόκκινα.
Υπάρχουν κ άλλοι κωδικοί, πιο εξεζητημενοι, αλλά μην σας κουράσω άλλο με περιττή επιστημοσύνη, μέρες που ναι.
*Διορθώθηκε το, απλό, eta στο ορθόν, μετά την, καίρια, παρέμβαση του εκλεκτού ειδικού κου ... Μπαμπeνιώta !!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
-
Ο/H frozex έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αρχικά να πω πως έχω σώσει άλλα 2 κινητά με αυτό τον τρόπο. Όταν λέτε να βγάλω όλες τις επαφές εννοείτε όλες όλες ή μόνο όσες φαίνονται με την αφαίρεση του καπακιού; Επειδή δεν το έχω ξανά κάνει αυτό σε άλλο κινητό, αυτές κουμπώνουν στην θέση τους απλώς πιέζοντας τες ή θέλουν κάτι άλλο; Από το παρακάτω video σε ποιο σημείο να σταματήσω να ξεκουμπώνω;
το άνοιξα, τα ξεκούμπωσα όλα, τα καθάρισα με οδοντόβουρτσα και ισοπροπυλική αλκοόλη, κάτι σαν μούχλα παρατήρησα μόνο στις επαφές της μπαταρίας. Όλα πεντακάθαρα και στεγνά, τα κούμπωσα, το έβαλα να φορτίσει αλλά καμία αντίδραση. μπορώ κάπως να δοκιμάσω κάπως αν φταίει η μπαταρία χωρίς να χρειαστεί να αγοράσω άλλη; -
Μόνος στο σπίτι, θέλει εργαλεία, αλλά πιστεύω ότι μία μέτρηση σε κατάστημα ίσως να είναι και χωρίς χρέωση, ειδικά εάν αγοράσεις επί τόπου άλλη μπαταρία ή usb board
-
Έχω αναφέρει και στο παρελθόν για εγκατάσταση custom rom στο kate από διάφορες rom που είναι για το kenzo.. Επειδή από την μια ο φόβος της αλλαγής rom εκτος miui και από την άλλη τα διάφορα bugs που μπορεί να υπάρχουν στην νέα rom, δεν έκανα αυτό το εγχείρημα..
Ωστόσο με αφορμή το σταμάτημα της αναβάθμισης των rom στο kate από την xiaomi αλλά και το ότι δεν θα διαθέσω χρήματα για νέο κινητό (νεώτερο μοντέλο, αλλά xiaomi και πάλι μιας και έχω μείνει παραπάνω από αρκετά ευχαριστημένος από απόδοση και μπαταρία αλλά και κάμερα από το kate) λέω να προχωρήσω σε εφαρμογή αυτό το project της νέας ROM είτε αυτή είναι android 8.0 αλλά και android 9.0
Το ερώτημά μου και η βοήθεια που ζητώ από εσάς που έχετε "περάσει" και από μονοπάτια άλλων rom, είναι ποια κατά την γνώμη σας είναι πιο σταθερή για καθημερινή χρήση με τα λιγότερα bugs είτε είναι έκδοση 8.0 είτε 9.0? Στην νέα αυτή custom rom θα μπορώ να περάσω και πάλι την google camera?
Αν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να μου απαντήσει σε αυτά αλλά και να μου δώσει "καρφί" ένα λινκ με ακριβώς την rom από όπου θα την κατεβάσω (εννοείται που να περιέχει και τις οδηγίες εγκατάστασης)..
Επίσης επειδή είναι για kenzo θα χρειαστεί να κάνω εγκατάσταση πριν την rom κάποιου firmware για το kate? Δεν ξέρω και πολλά και γι αυτό ρωτάω.. και συγνώμη αν κάποια από αυτά που ρωτάω σας φανούν χαζά..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα