@GR_Macedon σου τράβηξα και πριβε γραμμα ιντερνετ εξω στα τραπεζακια και αγόρασα και μανιτάρι για να μην μου κρυώνεις ολα για την παρτι σου ......									

10η Συνάντηση φίλων XIAOMI Θεσσαλονίκης
- 

- 

- 
			Αν δεν το έχει ο γιος.......Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
 ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! 
- 
			ααααα δεν είπες τίποτα για την Φιλιπινεζα του μασαζ..... Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
- 

- 
			Εγώ ξεκινάω σε 10 λεπτά με όλα τα εργαλεία. @giangosgr επειδή είσαι φίλος και vip μέλος, δεν θα σε χρεώσω με το κομμάτι, αλλά με την ώρα. Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs... Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
- 
			Καλησπέρα σε όλη την παρέα

Ωραία γιατί έχω πολύ πράμα, σεταρισμα, νέα ρομ και άλλα πολλά... ΧαχαχαχαχχαΟ/H GR_Macedon έγραψε:Εγώ ξεκινάω σε 10 λεπτά με όλα τα εργαλεία. @giangosgr επειδή είσαι φίλος και vip μέλος, δεν θα σε χρεώσω με το κομμάτι, αλλά με την ώρα. 

- 
			Έχω την εντύπωση ότι περνάτε ποιο καλά τις Τεταρτες παρά στις συναντήσεις ε?
- 
			Εδώ έχουμε χρόνο για κόλπα.
 Μέχρι τώρα σετάραμε ένα mi tv box 3 και ένα redmi note 3 pro. Όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
 Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς από τη ΧΙΑΟΜΙ-Δυτικά. 

Από αριστερά προς τα δεξιά
 @bzanios, @giangosgr, @GR_Macedon, @manikΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
- 

TV box 4K ? Καλο ? Βάλατε GrecoTM ?Ο/H GR_Macedon έγραψε:Εδώ έχουμε χρόνο για κόλπα.
 Μέχρι τώρα σετάραμε ένα mi tv box 3 και ένα redmi note 3 pro. Όλα καλά και χωρίς κανένα πρόβλημα.
 Τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς από τη ΧΙΑΟΜΙ-Δυτικά. 
 Κώστας
 Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
 Think different, think macuse.net
- 
			Δεν έχω λόγια... Ευχαριστώ για το σεταρισμα!/ Έχω καινούριο κντ πλέον

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- 
			Μπήκαμε και στο Hall of Fame των συναντήσεων της XIAOMI ανά τον κόσμο. Η μόνη που μας πέρασε με διαφορά είναι η Ουκρανία, αλλά κι εμείς αν είχαμε 7-8 κουκλάρες θεσσαλονικιές με σορτσάκια, να μας περιμένουν στην είσοδο, θα είχαμε γύρω στα 600 άτομα.
 @giangosgr και @Maronbil είστε διεθνώς φίρμες πλέον  

Recent MIUI Fan Meetups All Over the World: Check It Out Here! - Global Fans - Xiaomi MIUI Official ForumΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
- 

Μοιραστείτε- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0

- 

Παρόμοια νήματα