Από την εμπειρία σου τι προτείνεις?
Μπλέξιμο με τα μοντέλα
- Review
-
-
Εξαρτάται από το τι θες να κάνεις εσύ.
Εγώ κάθε βδομάδα περνάω καινούρια Ελληνική rom γιατί με πιάνει φαγούρα στα .... χέρια.
Αυτό σημαίνει πως έχω κάνει 1) αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader-->2) πήρα έγκριση σε 2-3 μέρες-->3) ξεκλείδωσα-->4) πέρασα custom recovery (twrp)-->5) φλασάρισα την Ελληνική-->6) update χειροκίνητα μόλις βγει καινούρια (με μια πανεύκολη διαδικασία).
Σε αυτήν την περίπτωση, επιλέγεις official china developer για να γλιτώσεις κάποια βήματα.
Αν δε είσαι διατεθειμένος να μπεις σε αυτήν την διαδικασία και θέλεις μια official "παγκόσμια" έκδοση που παίρνει 1) αυτόματα updates (OTA), 2) έχει play store και 3) το μενού της τείνει να είναι 100% Ελληνικό, του σβουντουράς την official developer china, αράζεις και απολαμβάνεις τη συσκευάρα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλημέρα κι από εμένα. Το Mi Note Pro δεν θα τον υπερκαλυψει; Ερώτηση κάνω γιατί δεν βλέπω να το αναφέρει κάνεις..
-
Αυτο έχει ... διπλάσια τιμη...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Στη τιμη που αναφέρεται ο φίλος τα δίνουν ελαφρώς μεταχειρισμένα. Για εμένα αυτό το κινητό είναι κορυφή..Δεν έχω δοκιμάσει Note 3 Pro αλλά το Mi Note με κράτησε μακριά από ναυαρχιδες των 900 ευρώ...Και είμαι πολύ απαιτητικος στα κινητά...Πριν 3 μήνες μου λέγανε xiaomi και κορόιδευα..Τελικά ήμουν εγώ πολύ πίσω...
-
Το ίδιο έπαθε κ κάποιος που πήγε απο το samsung s6 edge στο Xiaomi Redmi Note 3 pro.
Μετα, τραγουδούσε κ ξανα-τραγουδούσε το παρακάτω, απευθυνόμενος στο samsung:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Φίλοι αποφάσισα και παρήγγειλα note 3 pro με official dev cn. Διαβάζοντας τα θέματα στο forum δεν μου είναι ξεκάθαρο για το εάν την διαδικασία για το ξεκλείδωμα και το flash μπορώ να την κάνω από pc με windows 10 32bit.Το έχει δοκιμάσει κάποιος με επιτυχία? Επίσης για να κερδίσω χρόνο να κάνω την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader ή πρέπει μα έχω συνδέσει το κινητό?
-
Μία χαρά θα το κάνεις με WINDOWS 10 αν ακολουθήσεις πίστα τις οδηγίες:
Windows 10: Οδηγός Εγκατάστασης Drivers
Αίτηση για ξεκλειδωμα κάνεις ..... χθες!!
Καλή επιλογή έκανες.
Από που παρήγγειλες?
Ζητά τους για την παραγγελία σου, μέσω email ή μεσω live chat, να το στείλουν σφραγισμένο όπως βγήκε από το εργοστάσιο με κλειδωμένο τον bootloader για να τους ψαρωσεις κ να δουν ότι ξέρεις κ δεν είσαι άσχετος.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
ok απλα εχω 32bit windows και δεν ήμουν σίγουρος οτι θα δουλέψει.
Έκανα και την αίτηση για τ ξεκλείδωμα και περιμένω.
Το παρήγγειλα απο vickmall Κίνα γιατί δεν υπήρχε διαθέσιμο στην εδώ αποθήκη.
Θα γράψω και στο chat για τον bootloader.
Ευχαριστώ πολύ για την όλη βοήθεια -
Ο/H thanosf έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μετα από μια μικρή έρευνα αποφάσισα και εγώ το επόμενο κινητό να είναι Xiaomi. Σε αυτό συνετέλεσε πάρα πολύ και το forum που από ότι είδα είναι όλα τα παιδιά πολύ πρόθυμα να βοηθήσουν αδαής ή ημιμαθής σαν εμένα τύπους. Ομολογώ όμως ότι έμπλεξα λίγο με τις διάφορες εκδόσεις των συσκευών. Μήπως θα μπορούσατε να βοηθήσετε στην σωστή επιλογή μοντέλου (redmi 3 - pro -note - s - redmi 4)? Με ενδιαφέρει :
1. Οθόνη 5,5 - 5,7
2. Επεξεργαστής (δεν γνωρίζω δεν απαντώ τι θέλω)
2. Dual SIM STANDBY και δυνατότητα επιλογής από ποιά θα καλώ
3. Αξιοπρεπή μπαταρία
4. RAM τουλάχιστον 2 ή 3
5. Release date συσκευής
6. Αξιοπρεπή απόδοση GPS
7. Να έχουν κυκλοφορίσει ROMS και updates και οδηγοί και γενικά καλούδια και συμβουλές από ανθρώπους σαν εσάς που το κατέχετε.
8. Εάν έχω καταλάβει σωτά η SD κάρτα τρώει μια SIM? Υπάρχει δυνατότητα να έχω 2 SIM και SD κάρτα μαζί?
9. Κόστος 200€ - 250€
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Συγγνώμη εάν σας κούρασα.
για να μην ανοίγω νέο θέμα, επειδή έχω παρόμοιο δίλημμα τι να αγοράσω για τη σύζυγο και έχω μπλέξει με τις πολλές επιλογές, ρωτάω τους ειδήμονες τα παρακάτω....
Θέλω λοιπόν ένα νέο Xiaomi για να αντικαταστήσω το 1ης γενιάς Redmi Note 3G που χρησιμοποιεί ήδη, με τις παρακάτω προδιαγραφές:
1. Οθόνη 5,5 - 5,7
2. Επεξεργαστής (αδιάφορο)
3. Dual SIM STANDBY και δυνατότητα επιλογής από ποια θα καλώ
4. Αξιοπρεπή μπαταρία (άνω των 3000mAh)
5. RAM τουλάχιστον 2 ή 3 GB
6. Να είναι εύκολο να περάσω ελληνική ROM (stable κατά προτίμηση) για Full Ελληνικό μενού
7. Δεν με ενδιαφέρει να παίρνει 2η SIM, μία χρησιμοποιεί αλλά θέλω να παίρνει SD κάρτα οπωσδήποτε
8. Εάν το έβρισκα διαθέσιμο όντας ήδη κάτοχος ενός Xiaomi Redmi Note 2, θα το έπαιρνα (εφόσον ήταν και σημαντικά φτηνότερο από νεότερα μοντέλα)
9. Κόστος 120€ - 140€
Προτείνετε και κατάστημα ή κουπόνι προσφοράς (έχω πάρει τα περισσότερα Xiaomi από Vickmall + Gearbest έως τώρα, χωρίς προβλήματα)Xiaomi POCO X5 Pro 5G 8/256GB (Global HyperOS) -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0