Καλημερα σε ολους και ολες
Απο εβδομάδα παραλαμβανω ενα ΜI4C 2/16 απο geekbuying και θέλω να σιγουρευτω οτι θα περασω την Stable Gkalen σωστα ωστε να μην εχω προβληματα κ τρεξιμο εκ των υστερων
εχω διαβασει πολυ στο φορουμ και ετσι εφτιαξα μια μιξη απο οδηγους αλλων, παρακαλω επιβεβαιωστε οτι τα βηματα ειναι σωστα η παραθεστε τις παρατηρησεις σας (με ενδιαφερουν πολυ τα wipes που πρεπει να γινουν σε καποια βηματα)
ευχαριστω εκ των προτερων
ΒΗΜΑ 1 ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
TWRP
TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
ΒΗΜΑ 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ GKALEN STABLE
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ME ROOT ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ CLEAN ZIP
Ή εγκατάσταση γίνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.....
1. Μπαίνουμε σε TWRP recovery
2. Επιλέγουμε "reboot" και επιλέγουμε "recovery" έτσι ώστε να ξαναμπεί το τηλ.. σε TWRP ( αυτό το κάνουμε γιατι κάποιες φορές το recovery δεν διαβάζει σωστά τ'αρχεια της sd κάρτας στο πρώτο boot ).
Αφού το τηλ.. ξαναμπεί σε TWRP , συνεχίζουμε.....
3. Επιλέγουμε , Wipe , και σερνουμε δεξιά τον κέρσορα
4. Μετά επιλέγουμε INSTALL από το αρχικό μενού και διαλέγουμε το ζιπ της ρομ ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ).
Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση σ'αυτο το σημείο θα κάνουμε root στη ρομ , κάνοντας εγκατάσταση το supersu.zip που δημιουργήθηκε στην εσωτερικο χωρο της συσκευής μας κατά την εγκατάσταση της ρομ.
5. Πάμε λοιπόν πάλι πίσω στο αρχικο μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , αυτή τη φορά διαλέγουμε το supersu.zip ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ).
6. Παταμε , wipe cache and dalvik cache ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά )
Τελειωσαμε με την εγκατασταση του supersu.zip και τωρα εχουμε root στη συσκευη μας...Συνεχιζουμε για το Clean zip
7. Ξαναγυρναμε στο αρχικό μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , και αυτή τη φορά διαλέγουμε το Clean zip ή το BuildFix της συσκευής μας ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ).
8. Παταμε , wipe cache and dalvik cache ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά )
9. Παταμε , Reboot system
Περιμένουμε 7-8 λεπτά μέχρι ν'ανοιξει το τηλ...
Απο εβδομάδα παραλαμβανω ενα ΜI4C 2/16 απο geekbuying και θέλω να σιγουρευτω οτι θα περασω την Stable Gkalen σωστα ωστε να μην εχω προβληματα κ τρεξιμο εκ των υστερων
εχω διαβασει πολυ στο φορουμ και ετσι εφτιαξα μια μιξη απο οδηγους αλλων, παρακαλω επιβεβαιωστε οτι τα βηματα ειναι σωστα η παραθεστε τις παρατηρησεις σας (με ενδιαφερουν πολυ τα wipes που πρεπει να γινουν σε καποια βηματα)
ευχαριστω εκ των προτερων
ΒΗΜΑ 1 ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER
Ξεκλειδώστε το Bootloader του MI-4c
TWRP
TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.
ΒΗΜΑ 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ GKALEN STABLE
[STABLE][ROM-gkalen MiUiV8.x.x.x] THUNDER Stable Custom Roms
ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ME ROOT ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ CLEAN ZIP
Ή εγκατάσταση γίνεται ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.....
1. Μπαίνουμε σε TWRP recovery
2. Επιλέγουμε "reboot" και επιλέγουμε "recovery" έτσι ώστε να ξαναμπεί το τηλ.. σε TWRP ( αυτό το κάνουμε γιατι κάποιες φορές το recovery δεν διαβάζει σωστά τ'αρχεια της sd κάρτας στο πρώτο boot ).
Αφού το τηλ.. ξαναμπεί σε TWRP , συνεχίζουμε.....
3. Επιλέγουμε , Wipe , και σερνουμε δεξιά τον κέρσορα
4. Μετά επιλέγουμε INSTALL από το αρχικό μενού και διαλέγουμε το ζιπ της ρομ ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ).
Αφού τελειώσει ή εγκατάσταση σ'αυτο το σημείο θα κάνουμε root στη ρομ , κάνοντας εγκατάσταση το supersu.zip που δημιουργήθηκε στην εσωτερικο χωρο της συσκευής μας κατά την εγκατάσταση της ρομ.
5. Πάμε λοιπόν πάλι πίσω στο αρχικο μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , αυτή τη φορά διαλέγουμε το supersu.zip ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ).
6. Παταμε , wipe cache and dalvik cache ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά )
Τελειωσαμε με την εγκατασταση του supersu.zip και τωρα εχουμε root στη συσκευη μας...Συνεχιζουμε για το Clean zip
7. Ξαναγυρναμε στο αρχικό μενού του TWRP και επιλέγουμε INSTALL , και αυτή τη φορά διαλέγουμε το Clean zip ή το BuildFix της συσκευής μας ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά ).
8. Παταμε , wipe cache and dalvik cache ( σερνουμε το κέρσορα δεξιά )
9. Παταμε , Reboot system
Περιμένουμε 7-8 λεπτά μέχρι ν'ανοιξει το τηλ...