Καλημέρα παιδιά, στο Remdi Note 2 ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Με βλέπω να γυρνάω στην 6.8.4. Στα τελευταία 3 updates έχω απογοητευτεί από την κατανάλωση μπαταρίας.

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΞαναδοκίμασε γιατι σε η/υ το link είναι μια χαρά ..Ο/H mass22 έγραψε:
Πάω να κατεβάσω την ρομ για mi3 και μου βγαζει αποτυχία λήψης όχι μόνο από το δικό μου κινητό αλλά και σε άλλα.
Ο/H AlexisDS έγραψε:
Καλημέρα παιδιά, στο Remdi Note 2 ρουφάει μπαταρία σαν τρελό. Με βλέπω να γυρνάω στην 6.8.4. Στα τελευταία 3 updates έχω απογοητευτεί από την κατανάλωση μπαταρίας.![]()
![]()
![]()
Το ξέρω , την παρακολουθώ την συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα. Εμένα δεν μου κάνει τρελά η μπαταρία. Ομαλή είναι η λειτουργία της, αλλά ανάλογα με την ρομ τελειώνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Δηλαδή με την 6.8.4, με την κλασική χρήση που κάνω έφτανε το βράδυ και είχα 35-40%. Με τις επόμενες 3 ρομ με την αντίστοιχη χρήση το βράδυ είχα 15-25%.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%.
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο/H AlexisDS έγραψε:
Το ξέρω , την παρακολουθώ την συζήτηση στο αντίστοιχο νήμα. Εμένα δεν μου κάνει τρελά η μπαταρία. Ομαλή είναι η λειτουργία της, αλλά ανάλογα με την ρομ τελειώνει πιο γρήγορα ή πιο αργά. Δηλαδή με την 6.8.4, με την κλασική χρήση που κάνω έφτανε το βράδυ και είχα 35-40%. Με τις επόμενες 3 ρομ με την αντίστοιχη χρήση το βράδυ είχα 15-25%.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Πιστεύω περισσότερο πρόβλημα έχει η μπαταρία μας πάρα οι ρομ φίλε.. Ψάξε, όλοι μιλάνε για μια nohon πιο σταθερή, η δικιά μας πέφτει απότομα κάνει κάτι περίεργα αν κλείσει την βγαλεις και το ξανά ανοίξεις μπορεί να είναι πάνω απο 20%.
αυτο το πως σου "καθεται" στο κινητο τεχνικα ειναι αδυνατον παιδες.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Εμένα με αυτή τη ρομ πάει καλύτερα από τις προηγούμενες 2-3 ρομ ίσως φταίει πως σου κάθεται η ρομ στο κινητό η πως την περνάς στον καθένα διαφορετικά. Πάντως αν κρατήσω το τηλ θα πάρω μια μπαταρία.Ο/H AlexisDS έγραψε:
Οχι παλικαρι μου δεν ειναι το ιδιο.Αν κανουν 2 ακριβως ιδια κινητα καθαρη εγκατασταση δεν μπορει το ενα να κανει κολπα και το αλλο οχι επειδη δεν " εκατσε καλα " εγκατασταση.Αρχει ειναι που αποθηκευονται σε ενα χωρο του κινητου και το κινητο τα "διαβαζει" και εκτελει "εντολες".Απο εκει και περα αν εχει καποιο "θεμα" στο hardware κομματι ειναι αλλο Ευαγγελιο.Ο/H chrispre913 έγραψε:
Αν κάνεις καθαρή εγκατάσταση ή αν την περάσεις από πάνω είναι το ίδιο;