Στο αντίστοιχο thread του miuiandroid σε έναν είπαν πως η Xiaomi θα καλύψει τα έξοδα αντικατάστασης και αποστολής μέσω του ibuygou.
Αν έχει νεώτερα ο φίλος Reignman καλό θα ήταν να γράψει για να γνωρίζουμε και εμείς την αντιμετώπιση της xiaomi σε τέτοιες περιπτώσεις.
Δεν μπήκα στη διαδικασία να στείλω το κινητό στην Κίνα μια και δεν μπορώ να μείνω περίπου ένα μήνα χωρίς αυτό (δεν έχω άλλη συσκευή).
Παρήγγειλα το ανταλλακτικό από το ebay και θα το περάσω με έναν φίλο μου τεχνικό.. Ξέρω πως πλέον δεν έχω εγγύηση αλλά είναι
το τελευταίο που με ενδιαφέρει. Η αλήθεια είναι πως είμαι απογοητευμένος και γιατί εμφάνισε τόσο σύντομα πρόβλημα η συσκευή, όμως
το κυριότερο μου θέμα ήταν η απροθυμία να πάρω επίσημη απάντηση από την ibuygou και περίμενα μέχρι το σημείο που μου είπαν ότι ΛΟΓΙΚΑ
θα την καλύψουν την αντικατάσταση. Ο φίλος MIUI_ART με ενημέρωσε για το ποιά είναι η επίσημη γραμμή της XIAOMI (πλην ελάχιστων
περιπτώσεων υπάρχει κάλυψη) αλλά όπως είπα και πιο πάνω.. Ένας μήνας για μενα αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να προχωρήσω.
Ίσως με ευρωπαική παρουσία, τα πράγματα να ήταν διαφορετικά.