Διαφήμιση

Προβλημα με την οθονη του κινητου

• Απο Ευρωπαϊκή αποθηκη το πήρες κ έκανε 5 μέρες?

Το θέμα της αντικατάστασης είναι θέμα του μαγαζιού, το vickmall είναι από τα "αξιόπιστα" μαγαζιά.

Εγω μια φορά με ένα παλιο-umi που χρειάστηκε να στείλω πίσω λόγω ελαττωματικης μπαταρίας, με εξυπηρετησε μια χαρά το συγκεκριμένο μαγαζί.
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H demakhs έγραψε:

Απο Ευρωπαϊκή αποθηκη το πήρες κ έκανε 5 μέρες?

Το θέμα της αντικατάστασης είναι θέμα του μαγαζιού, το vickmall είναι από τα "αξιόπιστα" μαγαζιά.

Εγω μια φορά με ένα παλιο-umi που χρειάστηκε να στείλω πίσω λόγω ελαττωματικης μπαταρίας, με εξυπηρετησε μια χαρά το συγκεκριμένο μαγαζί.
      Οχι το πηρα απο αποθηκη Κινας !Εκανε πολυ λιγο χρονο γιαυτο ρωτησα...
    • Ο/H Bodai έγραψε:

Θα κάνεις αυτό που σου λέει ο @demakhs και μετά συσκευασία την συσκευή στο κουτί της και μέσα σε φακελο με φούσκες (τα τραβάς video ολα αυτα) και πας στο ταχυδρομείο. Θα ζητήσεις αποστολή φακέλου προτεραιότητας Β' με tracking number και θα πληρώσει κάτω απο 10€.

Στο ταχυδρομείο θα τραβήξεις φωτο τον φάκελο με το αυτοκόλλητο των ΕΛΤΑ επάνω.

Πρίν απο όλα βέβαια μίλα με τον πωλητή για το που θα στείλεις την συσκευή ..
      Μιλησα με το vickmall και μου ειπαν να στειλω τη συσκευη χωρις το κουτι της ...συγκεκριμενα μου απαντησαν αυτα :

if you decide to send it back please kind note the follow detials:
      you need go to your local post to send it back via Registered Airmail,
      because of the customs tax,please dont choose DHL,UPS or other fast shipping methods,
      our address as follows:
      To:Wangyi
      Tel:15817459630
      Address:Room 403,Unit A,Building 16,Minle CuiGarden,Minle Village,Longhua Street,Bao'an District,Shenzhen,Guangdong,China
      Postcode:518131

When you sent phone back to us,pls only sent the phone+battery+back cover to us,
      Please dont send the original phone box and other accessories back
      and the most inportant points:
      1.pls put more bubble on the phone to protect the device to avoid the damage during the transportion,
      2.Pls write your order number,email and phone problems on a paper.send the paper back to us oo
      pls tell us the track number After you sent it out,thanks!
      after post it you can visit follow link to apply your shipping cost back:

Τελικα τι πρεπει να κανω να τη στειλω χωρις το κουτι?

Ακομα καπου διαβαζα για ενα πρασινο χαρτι που ειναι κολιμενο στο φακελο .Εκει πρεπει να γραψω item for repair η κατι τετοιο ? η απλα τη διευθυνση που μου δωσαν στο vickmall?
    • Διαφήμιση
    • Στείλτο όπως σου λένε στην διευθυνση που σου λένε. Επάνω στον φάκελο δεν θα γράψεις τίποτα, απλά θα βάλεις μέσα ενα χαρτί με τις λεπτομέρειες που σου ζητάνε..