Διαφήμιση

Περίεργη χρέωση Cosmote σε Redmi 3 Pro!

• Περίεργη χρέωση Cosmote σε Redmi 3 Pro!

Καλησπέρα στο φόρουμ, η αδερφή μου έχει το Redmi 3 Pro εδώ και λίγο καιρό, έχω ξεκλειδώσει bootloader, της έχω βάλει την ελληνική Stable!
      Σήμερα και ενώ είχε κάποια χρήματα γύρω στα 10-20€ στο καρτοκινητό της, ξαφνικά ενημερώθηκε από την Cosmote ότι το υπόλοιπο της είναι κάτω από 1€!!!
      Εγώ υποψιάστηκα και της είπα επειδή ξέρω ότι δεν μιλάει πολύ, πως κατά πάσα πιθανότητα έληξε το πακέτο των MB που είχε βάλει, δεν ενημερώθηκε με κάποιο SMS και αυτή συνέχισε να χρησιμοποιεί τα δεδομένα με αποτέλεσμα να τα χρεωθεί στο υπόλοιπό της!
      Αυτό βέβαια στην Cosmote επειδή έχω και εγώ συνήθως δεν συμβαίνει γιατί δεν σε χρεώνει συνεχώς με μείωση υπολοίπου όταν χρησιμοποιείς δεδομένα, αλλά σε χρεώνει με 1€ ημερησίως όταν δεν έχεις κάποιο πακέτο ενεργοποιημένο!
      Και ήθελα να ρωτήσω επειδή δεν γνωρίζω μήπως στα κινητά της Xiaomi ή στο λογισμικό της υπάρχει κάποια υπηρεσία που ίσως να την χρέωνε χωρίς να το ήξερε ή κάτι παρόμοιο!
      Επίσης χρήσιμο θα ήταν αν κάποιος έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο ή έχει κάποια ιδέα και μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ!
    • Γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις που καταναλώθηκαν τα τελευταία 10-20€;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Από τα δεδομένα είναι ίδιο είχα και εγώ όταν έληξε το πακέτο παρόλο που είχα απενεργοποιηση τα δεδομένα απο όλες τις εφαρμογές μου έστελνε μήνυμα ή cosmote ότι χρέωθηκα με 1€ γιατί κάποια εφαρμογή έκανε σύνδεση.
      Αυτό είναι π@@@τα της cosmote για να σε χρεώνει.
      Στείλε μήνυμα γράψε END στο 1333 η 1330 για να απεργοποιησει τα δεδομενα

Redmi note3 pro 6.9.22GTV
      Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης

• Διαφήμιση

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο να τους ρωτήσεις που καταναλώθηκαν τα τελευταία 10-20€;

Δεν ήξερα ότι γίνεται αυτό και σε καρτοκινητό, θα τους καλέσω αν είναι!

Αυτό είναι το θέμα όμως, ξέρω και εγώ για την ημερίσια χρέωση της Cosmote με 1€ την ημέρα!
      Η αδερφή μου όμως ισχυρίζεται ότι δεν της ήρθε ούτε ένα μήνυμα!
      Μάλιστα τα 20€ κάνανε φτερά μέσα σε μία ημέρα, αν την χρέωνε με 1€ θα χρειαζόταν 20 μέρες, άρα κάπου αλλού φαγώθηκαν!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Ενεργοποίησε και το Cosmote My internet για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσον αφορά το internet ;)
    • Το 1 ευρώ είναι με πολιτική ορθής χρήσης, αλλά καλύτερα να ρωτήσετε απευθείας που έγινε η χρέωση των χρημάτων.
    • Ο/H AkriPro έγραψε:

Μάλιστα τα 20€ κάνανε φτερά μέσα σε μία ημέρα, αν την χρέωνε με 1€ θα χρειαζόταν 20 μέρες, άρα κάπου αλλού φαγώθηκαν!
      Εάν καταναλώθηκαν τα ΜΒ και άρχισαν να σε χρεώνουν χωρίς να στείλουν ενημερωτικό μήνυμα για λήξη προηγούμενου πακέτου, θα ελέγξουν την αποστολή ή μή του SMS και εάν όντως δεν εστάλει θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.
      Αρκεί να είναι ΟΝΤΩΣ έτσι. Έχουν τον τρόπο να το βρουν :)

Όπως και να έχει, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να δείς τί και πώς...και εάν έκανες κάτι λάθος (η αδερφή σου δηλαδή) να μήν το ξανακάνει γιατί το ποσό είναι αρκετά μεγάλο. Φαντάσου να είχες και σύνδεση τί είχε να γίνει...εκεί τέτοια λάθη πληρώνεται πολύ ακριβά.
      Θέλει προσοχή και ενεργοποίηση όσων υπηρεσιών προστασίας υπάρχουν (Cosmote my internet κλπ..)
    • Διαφήμιση

Ο/H pavlidisc έγραψε:

Ο/H AkriPro έγραψε:

Εάν καταναλώθηκαν τα ΜΒ και άρχισαν να σε χρεώνουν χωρίς να στείλουν ενημερωτικό μήνυμα για λήξη προηγούμενου πακέτου, θα ελέγξουν την αποστολή ή μή του SMS και εάν όντως δεν εστάλει θα σου επιστρέψουν τα χρήματα.
      Αρκεί να είναι ΟΝΤΩΣ έτσι. Έχουν τον τρόπο να το βρουν :)

Όπως και να έχει, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο να δείς τί και πώς...και εάν έκανες κάτι λάθος (η αδερφή σου δηλαδή) να μήν το ξανακάνει γιατί το ποσό είναι αρκετά μεγάλο. Φαντάσου να είχες και σύνδεση τί είχε να γίνει...εκεί τέτοια λάθη πληρώνεται πολύ ακριβά.
      Θέλει προσοχή και ενεργοποίηση όσων υπηρεσιών προστασίας υπάρχουν (Cosmote my internet κλπ..)

Μα προφανως, αν ηταν για 1€ την ημερα ή 2-3€ δεν θα το εκανα θεμα!
      Αλλα το ποσο ειναι αρκετα μεγαλο...με μηνυμα δεν ενημερωθηκε αυτο ειναι σιγουρο, το θεμα ειναι αν οντως ηταν δεδομενα αυτα που της εφαγαν την καρτα ή κατι αλλο!
      Θα παω απο ενα καταστημα ΟΤΕ ή θα τους καλεσω!
      Ευχαριστω πολυ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Ο/H AkriPro έγραψε:

Μα προφανως, αν ηταν για 1€ την ημερα ή 2-3€ δεν θα το εκανα θεμα!
      Αλλα το ποσο ειναι αρκετα μεγαλο...με μηνυμα δεν ενημερωθηκε αυτο ειναι σιγουρο, το θεμα ειναι αν οντως ηταν δεδομενα αυτα που της εφαγαν την καρτα ή κατι αλλο!
      Θα παω απο ενα καταστημα ΟΤΕ ή θα τους καλεσω!
      Ευχαριστω πολυ!
      Θα σε ρωτήσουν τί συσκευή έχεις. Μήν τους πείς οτι έχεις Κινέζικη γιατί μπορεί να αρχίσουν να λένε m@L@kίες...τόσες πολλές που θα θέλεις να πας να τους δείρεις!
      Με ένα τηλεφώνημα στην εξυπηρέτηση θα γίνει η δουλειά σου.

Επίσης : Απο Ασφάλεια - Χρήση δεδομένων - Στατιστικά μπορείς να δείς εάν κάποια εφαρμογή "έφαγε" πολλά MB ;)
    • Καλημέρα. Σε κοσμοτε συμβόλαιο έχω μια χρέωση 8€ για αγορά περιεχομένου από τρίτους, γράφει στον λογαριασμό. Ξέρει κανείς ρε παιδιά τι χρέωση είναι αυτή και από που μπορεί να προήλθε? Αγορές δεν έχω κάνει πουθενά.

• Παλικάρια...είναι απλά τα πράγματα! Παίρνετε τηλέφωνο και σας λένε τί ΑΚΡΙΒΩΣ χρεώσανε! Εδώ μέσα μόνο να φανταστούμε μπορούμε.
    • Διαφήμιση