Σχολιάζω εδώ γιατι δεν θέλω να ανοίξω καινουργιο θεμα. Το παρηγγειλα (mi5) 1/10 απο geekbuying και ακομα μάλλον δεν εχει γίνει ship(δεν μου χει ερθει tracking number). Να επικοινωνήσω μαζί τους; Δεν είναι αρκετες μέρες;
Επικοινώνησε μαζί τους και προσπάθησε όσο γίνεται χωρίς dispute στο PayPal. Στις 20 ημέρες τράβα όμως το dispute. Γιατί στο λέω αυτό, εάν στο στείλουν μετά από dispute και claim , με το που παραλάβεις και η PayPal κλείνει το dispute , αναγκαστικά, μένεις ξεκρέμαστος δεν μπορείς να ξανακάνεις dispute δεύτερο σε ίδια αγορά. Σε μελλοντικό πρόβλημα του κινητού εάν χρειαστεί να ξαναστείλεις το κινητό πίσω για επισκευή δεν θα υπάρχει κάλυψη από PayPal.
Τους μιλαω τωρα και με την λιγη συννενοηση που υπαρχει λεει οτι θα το στειλουν πριν την τριτη σιγουρα ενω εχουν περασει 14 μερες απο την ημερα που εκανα την παραγγελια. Αρα αν το στειλουν οντως πριν την τριτη να μην κανω dispute;
Ρωτάω και εγώ εδώ κάτι που θέλω για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα
Ενδιαφέρομαι για αγορά ή του Mi4C ή του Redmi 3s και τα δυο 2/16. Η τιμή τους είναι ίδια στο vickmall, έχω δει συγκριτικά από site, απλά θα ήθελα και τη γνώμη σας ως πιο έμπειροι και ως χρήστες ώστε να καταλήξω.
Ρωτάω και εγώ εδώ κάτι που θέλω για να μην ανοίξω καινούργιο θέμα
Ενδιαφέρομαι για αγορά ή του Mi4C ή του Redmi 3s και τα δυο 2/16. Η τιμή τους είναι ίδια στο vickmall, έχω δει συγκριτικά από site, απλά θα ήθελα και τη γνώμη σας ως πιο έμπειροι και ως χρήστες ώστε να καταλήξω.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νομίζω το Mi4c είναι καλύτερη συσκευή. Το Mi4c κυκλοφόρησε πέρσι τον Σεπτέμβριο ενώ το R3s φέτος τον Ιούνιο. Οθόνη ανάλυση το Mi4c 1080x1920, R3s 720x1280. To Mi4c προεγκατεστημένο 5.1.1, R3s 6.0.1. Και τα δυο με snapdragon CPU αλλά το Mi4c έχει ποιο ισχυρό. Φωτογραφική 13MP - ftp 2.0 με Dual SIM και τα δύο. Αν πατήσεις πάνω στα κινητά σε πάει σε συνδεσμο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
Σίγουρα το Mi4c είναι καλύτερη συσκευή στα τεχν. χαρακτηριστικά.
Αλλά για μένα έχει (ένα μεγάλο μειονέκτημα) και αυτό όπως όλα τα καινούρια των σειρών (Mi-Max-Note), δεν έχει Radio-FM.!!!!
Επειδή τα έχω και τα 2 να πω απλά πως δεν υπάρχει σύγκριση
Είναι 2 συσκευές που δεν έχουν καμία σχέση.
Σαν επιθετικός με αμυντικό
Το mi4c είναι σαφώς πιο ποιοτικό (επεξεργαστή, οθόνη, φωτογραφική, συμπεριφορά) αλλά το 3s έχει Fingerprint, Ράδιο και μπαταρία που διαρκεί 3πλάσιο του mi4c.
Το mi4c σκέψου το σαν μια Ferrari που δεν μπορεί να είναι και οικονομική. Είναι απλά δυνατό.
Το Redmi 3s από την άλλη είναι το κινητό με την καλύτερη αυτονομία στα xiaomi, ίσως και γενικά στον κόσμο. Σκέψου φουλ χρήση με 2-3 μέρες μπαταρία.
Απλή χρήση με 3-4 μέρες.
Αν το χρησιμοποιάς και σαν κινητό (τηλέφωνήματα) ακουμπάς και τις 7
Θα σου ΄έλεγα όμως αν θα αποφάσιζες το 3s να δώσεις άλλα 20 και να πάρεις το 3/32 (140 δολλάρια)
Το Vickmall είναι καλό αλλά και ακριβούτσικο. Πόσα το βρήκες?
Δεν κοιτάω για το 3/32 γιατί το παίρνω για τον πατέρα μου, ο οποίος ξέρει τα βασικά και να βάζει και gps.
To R3s μου αρέσει για την αυτονομία του, το Mi4c γιατί ίσως είναι καλύτερο ποιοτικά.