Τα έχω και τα 2 και δεν υπάρχει σύγκριση... Ούτε αντοχή ούτε τίποτα...Όλα υπέρ του 3... ή σχεδόν όλα/Ο/H makis1024 έγραψε:
Mi4c vs redmi 3s vs mi5
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Βρε το είδα ότι ψάχνει για 5", αλλά, αλήθεια τώρα, το rn2 δεν το προτείνατε?
Έτσι κι αλλιώς, the bigger the better!!!
Όχι βρε για αξιοπιστία μιλήσαμε και ο Αναίστης και εγώ. Δεν του προτείναμε το rn2 , που να το βρεί άλλοστε;
proud member of xiaomi miui gr -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις αλλα δεν θέλω να παω σε 5μιση οπως καλα καταλαβατε! Δεν ειμαι και τοσο φαν τον phablets! Απο ότι είδα όντως το r3s 32gb ειναι στα ~126€ αλλα το mi4c 32gb εκτοξευεται στα 200€ που εκει λογικά πάω σε mi5. Για κάποιο λόγο είχα πειστεί στην ιδέα του mi5 γιατι μαλλον φαινεται να είναι η καλυτερη επιλογη αν παμε στα 3gb ram αλλα είδα σε ενα αλλο post οτι εχει αρκετα ελαττώματα για ναυαρχίδα. Και ναι ειμαι ψειρας
-
Τι ελαττωματα διαβασες οτι εχει?
-
-
Όποιο και να πάρεις ικανοποιημένος θα μείνεις, σαφώς μία ναυαρχίδα πάντα είναι καλύτερη...και άσε τις μετρήσεις των εταιρειών/φόρουμ/sites...ότι θέλουν δίνουν.
Οπωσδήποτε όμως θα πας σε 3/32 τουλάχιστον...για την ανιψιά 12 ετών καλό είναι και το 2/16 αλλά για εμάς ας υπάρχει και το κάτι τις παραπάνω -
Για το mi5 θα παω, η αποφαση παρθηκε. Ηθελα να ρωτησω, απο geekbuying που θα το παρω πρεπει να γραψω και τιποτα λεπτομερειες οπως γραφουν στο vickmall απο κατω για να μην υπαρχουν θεματα στο shipping; Επίσης ποια η διαφορα με το international μοντελο που έχει; κατι για ota updates, eu charger κλπ. Αυτα δεν θα υπαρχουν στο μη international;
-
Ο/H fotistso έγραψε:
Για το mi5 θα παω, η αποφαση παρθηκε. Ηθελα να ρωτησω, απο geekbuying που θα το παρω πρεπει να γραψω και τιποτα λεπτομερειες οπως γραφουν στο vickmall απο κατω για να μην υπαρχουν θεματα στο shipping; Επίσης ποια η διαφορα με το international μοντελο που έχει; κατι για ota updates, eu charger κλπ. Αυτα δεν θα υπαρχουν στο μη international;
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Ο/H fotistso έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα