Γειά σας!! Είμαι εντελώς αρχάριος και θα ήθελα βοήθεια παρακαλώ!! Πρόκειται να αγοράσω το redmi note 3 pro. Από ελληνικό σάιτ. Δε με ενδιαφέρει ή διαφορά τιμής. Με ενδιαφέρει να πάρω ένα σωστό κινητό χωρίς προβλήματα όσο γίνεται αυτό!!. Τι rom πρέπει να έχει? Από όσα ρωτησα , μου είπαν official global developer με ελληνικο μενού και αναβάθμιση ελεύθερη. Και μάλιστα φοράνε miui 8. Προφανώς έτσι έρχονται από κινα. Θα είναι αξιοπιστο ΛΕΤΕ? Θα είναι πιο αργό εάν δεν είναι στα αγγλικά?. Δε θέλω να ασχοληθω μετά με όλες τις διαδικασίες που λέτε εδω μέσα....μου φαίνονται ακαταλαβιστικες...δεν είμαι τεχνικός....μία απλή χρήση θέλω.......παρακαλώ βοήθεια!!!! Ευχαριστώ
Redmi note 3 pro- rom?
-
-
-
ετσι μου απάντησε ή εταιρια σε mail. Και μάλιστα ή miui 8. Βέβαια δε ξέρω αν είναι καλή αυτή....λόγω λικρού χρόνου σε εφαρμογη ....anyway....Δηλαδή να προσέχω ή rom να είναι global official developer?...πρακτικά αυτό σημαίνει ότι έτσι εκδόθηκε από την xiaomi...ή ότι ο αντίστοιχος κινέζος συνεργάτης- τεχνικός της ελληνικής εταιρίας εκεί την πέρασε....?.....
-
Μη σε νοιάζει ποιος την πέρασε, αρκεί να είναι αυτή....
Μπορείς να ρωτήσεις από κει που θα το πάρεις εάν έρχεται με αυτήν ή αν την περάσαν αυτοί, για να σου φύγει η απορία.
Αν είναι πράγματι αυτή, παίρνει αυτόματα αναβαθμίσεις, έχει Ελληνικό Μενού (δεν ξέρω αν έχει φτάσει το 100% η μετάφραση στα Ελληνικά, σε επόμενα updates θα φτάσει) και play store και δε θα ασχοληθείς καθόλου με όλα τα περίεργα που "ακούς" εδώ μέσα!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
έχει Ελληνικό Μενού (δεν ξέρω αν έχει φτάσει το 100% η μετάφραση στα Ελληνικά, σε επόμενα updates θα φτάσει)
-
Δηλαδή "εξελληνίστικε" κανονικά αυτή!!
Μάλιστα...ενδιαφέρον.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
καλα ναι αν εξαιρεσεις οτι αυριο ο καιρος θα ειναι εκκαθαριση
-
Σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις.....μου ξεδιαλυναν αρκετά το τοπίο...!!!....ότι νεότερο ξαναμιλαμε....
-
Ο/H giannisumm έγραψε:
Γειά σας!! Είμαι εντελώς αρχάριος και θα ήθελα βοήθεια παρακαλώ!! Πρόκειται να αγοράσω το redmi note 3 pro. Από ελληνικό σάιτ. Δε με ενδιαφέρει ή διαφορά τιμής. Με ενδιαφέρει να πάρω ένα σωστό κινητό χωρίς προβλήματα όσο γίνεται αυτό!!. Τι rom πρέπει να έχει? Από όσα ρωτησα , μου είπαν official global developer με ελληνικο μενού και αναβάθμιση ελεύθερη. Και μάλιστα φοράνε miui 8. Προφανώς έτσι έρχονται από κινα. Θα είναι αξιοπιστο ΛΕΤΕ? Θα είναι πιο αργό εάν δεν είναι στα αγγλικά?. Δε θέλω να ασχοληθω μετά με όλες τις διαδικασίες που λέτε εδω μέσα....μου φαίνονται ακαταλαβιστικες...δεν είμαι τεχνικός....μία απλή χρήση θέλω.......παρακαλώ βοήθεια!!!! Ευχαριστώ
-
Σίγουρο είναι το mygad, το οποίο έχει παρουσία στο φόρουμ μας και ακολουθεί όλες τις επίσημες διαδικασίες για flash κτλ
-
Λέει ελληνικό μενού το παιδί. Στο gad λέει ότι το δίνουν με αγγλικό μενού.
-
Όχι δεν είναι αυτό που γραψατε...δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω το όνομα του σάιτ... εξάλλου δεν είναι και πολλά...θα το ξαναδώ και ενημερωνω αν είναι.....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα