Οκ,κατάλαβα...Είναι εφικτό να πατήσει κάποιος γνώστης από εσάς πάνω σε αυτό το tutorial και να φτιάξει ένα για Ελλάδα;
Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος
- Redmi 3S
-
-
Καλησπερα, μου εφερε ενας γνωστος μου το κινητο με το προβλημα που ολοι περιγραφεται, το προβλημα εχει αναγνωριστει απο την Xiaomi αρα να υποθεσουμε οτι θα φτιαχτει με update?
Και κατι αλλο, ο ανθρωπος αυτος εβαλε καποιον αλλο να του το αγορασει απο Κινεζομαγαζο με του αλλου την καρτα και λογαριασμο και δεν μπορει να τον βρει για την εγγυηση, υπαρχει τροπος μεσω IMEI κλπ να την χρησιμοποιησει? -
Ο/H Samurai έγραψε:
Και κατι αλλο, ο ανθρωπος αυτος εβαλε καποιον αλλο να του το αγορασει απο Κινεζομαγαζο με του αλλου την καρτα και λογαριασμο και δεν μπορει να τον βρει για την εγγυηση, υπαρχει τροπος μεσω IMEI κλπ να την χρησιμοποιησει?
-
και εγω (οχι εγω αλλη φιλη μου) το ιδιο προβλημα . σταματησε να εχει σημα. νεκρο. ενω αναγνωριζει την καρτα σιμ. μολις το κανω επαναφορα εργοστασιακων... δουλευει για λιγο και μετα χανετε ξανα το σημα/..! Λυση απο οτι διαβασα δεν εχει βρεθει. οποτε πεταμα..?? τι κανουμε.?
-
Εγώ το επέστρεψα και περιμένω να δω τι θα μου πουν. Θέλει χρόνο μέχρι να πάει Κίνα.
-
Το γυρνάτε σε 2G και τουλάχιστον έχετε τηλέφωνο και πολύ αργά dataΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
παιδιά ακριβώς το ίδιο θέμα μου παρουσιάστηκε και μένα από την Κυριακή μόνο στο 2G δουλεύει ελπίζω να βρεθεί λύση σύντομα
-
Όσοι έχετε πρόβλημα με το δίκτυο μπορείτε να ελέγξετε στο: Ρυθμίσεις > Σχετικά με το τηλέφωνο > Κατάσταση > Πληροφορίες ΙΜΕΙ > Print screen αυτά που δείχνει
Εάν στην πρώτη sim σας βγάζει IMEI SV (Υποδοχή 1) = "Άγνωστο" ?
ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ανεβάσετε φώτο να έχετε σβήσει πρώτα τα MEID - IMEI
-
Άγνωστο μου βγάζει και εμένα..Δεν κατάλαβα όμως, μπορούμε να κάνουμε κάτι?
-
-
-
Δοκίμασε 2-3 από διάφορες ρομ, δεν το διόρθωσε
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα