Διαφήμιση

Redmi 3S - Προβλήματα με το σήμα δικτύου κινητής - απώλεια σήματος

• Redmi 3S
    • Καλησπέρα κ Χρόνια πολλά!
      18/22 έγινα κάτοχος κ εγώ ενός 3s, το πήρα από Ελλάδα -κωτσόβολο-, για δύο μέρες το είχα ανοικτό για να το περιεργαστώ, χωρίς να έχω βάλει την SIM. Αφού πλέον είχα εξοικειωθεί με το MIUI, τρίτη πρωί κάνω την αλλαγή SIM. Όλα καλά μέχρι πέμπτη πρωί, προσπαθώ να καλέσω αλλά νεκρό το τηλ.Το σήμα είναι full κλήση δεν κάνει. Να μην τα πολύλογώ αφού εψαξα στο φόρουμ αλλά και γενικα στο διαδίκτυο, διαπίστωσα πως είναι ενα αρκετά συχνό(;) θεματάκι για το 3s και μάλλον δεν λύνεται με "γιατρικά" από εμάς τους "απλούς" χρήστες. Έτσι το απόγευμα της ίδιας μέρας το επέστρεψα κ αφού το έλεγξε το τεχνικο τμήμα αμέσως μου το άλλαξαν λόγο DOA, αλλά δεν υπήρχε στο χρώμα μου έτσι το περιμένω Τρίτη. Ελπίζω να έχω πάλι τα ιδια με τη νέα συσκευή. Θα δούμε.....
    • Ο/H tasos0 έγραψε:

καλημέρα χρονια πολλα Εμενα συμβαινει ένα άλλο περιεργο εδώ και δυο μερες η τουλάχιστον που το ειδα εγω.
      Eίμαι κατοχος ενός xiaomi Redmi s3 του εχω περασει μεσα την Global Developer 6.12.22 beta για να μπορω να ξεκλειδωσω το bootloader και να εχει ελληνικα.Τωρα το περιεργο ποιο είναι λοιπον όταν το κινητο είναι σε αναμονη δηλαδή κλειστα τα δεδομενα και κλειστο το wifi μου βγαζει cosmote 3g και ας εχω κανει ρυθμησεις σε προτιμηση LTE Τωρα όταν ανοιγο τα δεδομενα από cosmote 3g γινεται cosmote h+(4g)όταν κλεινω τα δεδομενα γυριζει μονο του σε cosmote 3g και το άλλο το παραξενο είναι πως όταν ανοιγο το wifi και συνδέεται στο router από cosmote 3g γινεται cosmote 4g και στης δυο θυρες που εβαλα τιν καρτα sim κανει το ειδιο ένα άλλο παραξενο είναι πως εάν το κανω 2g και ανοιγω το wifi γινεται από μονο του cosmote 4g όταν κλεινω το wifi ξαναγινεται cosmote 2g καμια ιδεα κανενας????
      Το "Preferred Network Type" είναι το δίκτυο που προτιμάς. Αν το βρει, θα συνδεθεί σε αυτό. Αν δεν το βρει (που δεν πιάνει παντού το 4G) θα συνδεθεί σε ό,τι βρει. Στο δικό μου σπίτι που ούτε 3G δεν βρίσκω εύκολα, έπαιζε συνέχεια ανάμεσα σε 3G και 2G.
      Το "Mobile networks", αν ξεμαρκάρεις το "Choose automatically", θα συνδέεται αποκλειστικά στο δίκτυο που θα επιλέξεις κι αν δεν το βρει δεν θα έχει καθόλου σήμα το τηλέφωνο (βγάζει μήνυμα στην μπάρα).

Αυτό με το ίντερνετ μου το κάνει κι εμένα. Ενώ έχω επιλέξει χειροκίνητα 3G, όταν συνδέομαι με το WiFi (δεν έχω ενεργοποιήσει δεδομένα κινητού) γίνεται 4G, παρόλο που βγάζει το σύμβολο του WiFi. Νομίζω ότι είναι λάθος ένδειξη αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη σύνδεση (είτε στο ίντερνετ είτε στο δίκτυο τηλεφωνίας).
    • καλημέρα κοιτα πρόβλημα με της κλησης η το ιντερνετ(με τα δεδομενα ανοιχτα) μεχρι στιγμης δεν εχω απλα εχω την εντυπωση πως δεν το εκανε αυτό.δηλαδή να εχεις επιλεξει 3g και όταν ανοιγης το wifi να γινεται από μονο του 4g γιατι τι μου το κανει και όταν ανοιγο τα δεδομενα από 3g που το εχω βαλει από μονο του γινεται 4g εκτος εάν κανω κατι λαθος εγω λεω να δοκιμασω και μια sim της Vodafone για να δω
    • Διαφήμιση
    • Δικά μας Stats Redmi 3s με πρόβλημα SIM/Cellnetwork... τουλάχιστον 15% "fail". Αλλά γιατί "fail" σε quotes;; Γιατί, η Xiaomi το φτιάχνει, αλλά δεν μας λέει πως. Παρατηρήσαμε σε συσκευές που στείλαμε πίσω με αυτό το θέμα, να επιστρέφουν άθικτες (ίδια IMEI, S/N, κτλ.) και να δουλεύουν κανονικά. Δεν μας λένε τίποτα (κλασσική Xiaomi) πως το φτιάχνουν να βγούμε και από τα έξοδα πάνε-έλα Ελλάδα-Κίνα-Ελλάδα.

Υ.Γ.
      Να βάλουμε κάνα Bounty μήπως και βρεθεί κάποιος με μια μόνιμη λύση;
    • Πιστεύω ότι είναι κάτι που θα ενδιαφέρει πολλούς...και προσωπικά μιας και έχω για την ανηψιά ένα Redmi 3S :P
    • Διαφήμιση
    • Και εγώ με το 3s έχω παρόμοιο πρόβλημα (όταν ανοίγω τα δεδομένα αποσυνδέετε απ το δίκτυο μερικές φορές αμέσως μερικές μετά από λίγο)vodafone ,ας ελπίσουμε ότι τα τσακάλια θα το λύσουν το ζήτημα.
    • <p>Καλησπερα και από μένα. Κάτοχος του redmi 3s από τον Αύγουστο, από την πρώτη στιγμή πέρασα την Ελληνική ρομ με τις σωστές διαδικασίες και μέχρι τώρα έλεγα τα καλύτερα για το κινητό. Μέχρι μία εβδομάδα πριν που μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα με σας, δουλεύει στο 2g και μόνο... Φαντάζομαι δεν έχει βρεί κανείς ακόμα λύση..Αν δεν βρεθεί λύση μέχρι το πολύ τέλος του μηνός το βλέπω να το βάφω μπλε και να το ρίχνω θάλασσα, ενώ δεν πρόκειται να ξαναπάρω χιαομι...</p>
    • Μια από τα ίδια κι εδώ. Πήρα το 3S για τη σύζυγο και της πέρασα ελληνική Stable 8.1.5.0
      Από σήμερα άρχισε τα θεματάκια με το σήμα. Ενώ δείχνει φουλ σήμα άλλες φορές μπορεί να καλέσει και να την καλέσουν και άλλες όχι. Από ότι διάβασα μια λύση είναι να το βάλουμε μόνιμα σε 2G; Και όταν χρησιμοποιούμε δεδομένα πρέπει να πηγαίνουμε να το αλλάζουμε; Να σημειώσω ότι έχει κάρτα Whatsup.
    • @gastone_3k @agmg
      Μιλάτε για το 3s international edition?
      Έχετε δοκιμάσει global rom?
      You may think you can fly - but you better not try
    • Διαφήμιση
    • Εμένα δεν είναι το international... Δεν δοκίμασα άλλη rom εκτός από ελληνική Stable.
      Θα δοκιμάσω να φλασάρω και global (ευκαιρία να λύσω και το θέμα με την TWRP) και θα επανελθω.