Διαφήμιση

Mi Cloud και Προβλημα με red mi note 3 pro

• RedMi Note 3 Pro
  • Mi Cloud και Προβλημα με red mi note 3 pro

OffTopic
    Καλησπερα σε ολους.Ειναι το πρωτο μου post σε αυτο το forum .Αγορασα ενα redmi note 3 pro απο banggood πριν κάποιες ημέρες.Στην προσπάθεια μου να το σεταρω(με την rom που μου εφτασε) εφτασα μεχρι το βημα οπου σου παρουσιαζει το micloud και την υπηρεσια εντοπισμου συσκευης και εκει ολα "σκαλωσαν" .Οτι επιλογη και να κανω,δηλαδη ειτε επιλεξω να παραλειψω το cloud, ειτε απενεργοποιησω ή ενεργοποιησω τον εντοπισμο συσκευης η επομενη οθονη που περνω ειναι μια οθονη με terms στην οποια πατώντας αποδοχη με ξαναγυριζει στην οθονη του mi cloud.Δεν εχω καταφερει να παω στο πιο κατω βημα.Ειναι αδυνατον να κανω factory reset αφου πατωντας το power και το volume ip μου βγαζει μετα το mi logo ενα κινητο και ενα usb βυσμα απο κατω του σε φωτο.Μετα απο λιγο κανει restart και bootαρει απο την αρχη.Ο bootloader ειναι κλειδωμενος βασει της διαδικασιας adb .Απο την στιγμη που φ
    δεν μπορω να προχωρησω παραπερα δεν μπορω να δοκιμασω να βαλω και καποια αλλη rom με την διαδικασια που διαβασα σε εναν οδηγο εδω μεσα .Πατώντας βεβαια power και volume down βγαινει το κουνελακι χωρις να ξερω αν εξυπηρετει καπου αυτο για να μπορεσω να κανω κατι.
    Any ideas?
    Ευχαριστω για την υπομονη σας
    OffTopic
  • Κάνε τις αρχικές ρυθμίσεις με Αγγλική γλώσσα και όχι με Ελληνική, μην συνδέσεις mi account αλλά ούτε και google account και βλέπουμε