Χρησιμοποίησα (αναγνώριση εικόνας και google translate) αλλά νόημα δεν βγαίνει για κανένα λόγο.. γι'αυτό ρώτησα αν κάποιος ξέρει κινέζικα!
Ελληνικός οδηγός αγοράς έξτρα χώρου στο Mi Cloud
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
-
Καλημέρα, σήμερα εμφανίστηκε άλλο μήνυμα στα κινέζικα.. πατώντας στα πλήκτρα στις οθόνες που εμφανίζονται μου έδωσε 20 GB για ένα μήνα (κάτι σαν προσφορά ή δώρο μάλλον). Αν κάποιος ξέρει ή καταλαβαίνει περισσότερα ας μας ενημερώσει!
Παραθέτω screenshots από τις οθόνες (κινέζικα): -
-
Προωθητική ενέργεια για δοκιμή της υπηρεσίας!
-
καλημερα, εγω εχω 15gb free, πως γινεται αυτο; δεν εκανα κατι απλα τωρα το παρατηρησα....
-
Καλησπερα στη ομαδα!
σημερα μετα λύπης πεθανε(λογω βροχης) το Redmi 3 που ειχα στη κατοχη εδω και 3 χρονιά περίπου...
το ερωτημα μου ειναι αυτα που εχω στο micloud μπορω να μεταφερω το account μου σε νεο accaount? θα παω να παρω redmi 5 note σε λιγο.. δλδ me ιδιο accaount να τα κανω στον καινούργιο accaount merge ωστε να κερδισω το extra χωρο που θα εχει το νεο τηλεφωνο?
ευχαριστω! -
Μπορείς να βάλεις το Mi Account σου στο νέο σου τηλέφωνο και θα συγχρονίσει ό,τι έχεις στο σύννεφο κανονικά!
-
Ο/H mpalakis έγραψε:
Καλησπερα στη ομαδα!
σημερα μετα λύπης πεθανε(λογω βροχης) το Redmi 3 που ειχα στη κατοχη εδω και 3 χρονιά περίπου...
το ερωτημα μου ειναι αυτα που εχω στο micloud μπορω να μεταφερω το account μου σε νεο accaount? θα παω να παρω redmi 5 note σε λιγο.. δλδ me ιδιο accaount να τα κανω στον καινούργιο accaount merge ωστε να κερδισω το extra χωρο που θα εχει το νεο τηλεφωνο?
ευχαριστω!
Το σωστο ειναι αυτο που εγραψε ο Γιωργος απο επανωYou may think you can fly - but you better not try -
Καλησπέρα μετά από καιρό!
Προσπαθώ να κάνω upgrade στο mi cloud και κατά πριν την πληρωμή παίρνω το ακολουθο μήνυμα
A server error occurred
Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται αυτό; -
Ο/H macovet έγραψε:
A server error occurred
Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται αυτό;
Δοκίμασες να κάνεις το Upgrade από το PC ? >> Xiaomi Cloud -
Δεν μου βγάζει επιλογή για upgrade
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H macovet έγραψε:
A server error occurred
Ξέρει κάποιος πως διορθώνεται αυτό;
Αυτό που γράφω μου εμφανίζεται εδώ και μήνες, σήμερα προσπάθησα και από νέο κινητό με νεο λογαριασμό.
Στο μεταξύ κατάφερα και πήρα σε mi coins το ισόποσο της συνδρομής μέσω paypal, αλλά και πάλι δεν βρίσκω τρόπο να αγοράσω τη συνδρομή με mi coins.
Έχω σκάσει..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα