Ανακοινώθηκαν επίσημα τα νέα Xiaomi Mi5S και Mi5S Plus.
-
-
...δηλαδή...εκτός ΟΟΟΟΛΩΝ των άλλων...έχει ΚΑΙ 3D touch ρε παιδιά;;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
OIS ξέρετε αν έχει , διότι δεν διάβασα κάτι σχετικό πουθενά ως τώρα .
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
...δηλαδή...εκτός ΟΟΟΟΛΩΝ των άλλων...έχει ΚΑΙ 3D touch ρε παιδιά;;;;;
-
Ο/H Kvak έγραψε:
-
Είναι δυνατόν να μην έχει;;;;; Εδω έχει ένα σκασμό πράγματα πάνω του!!! Δεν νομίζω να είναι χωρίς IOS.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλησπερα ,εδω αναφερουν οτι η μπαταρια στο PLUS ειναι 3800...
en.miui.com/thread-361827-1-1.html
gsmarena.com/xiaomi_mi_5s_plus-8350.php -
Γιατι οχι Nougat<???Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα
-
@Mylopotamos
Τα Nougat ακόμα δε τα έχουν χωνέψει τα Nexus...εσύ τα θές εδώ;
Aκόμα δεν μπόρεσε να τα προσαρμοστούν στο δικό τους hardware, εσύ θές να τα δοκιμάσεις στης Xiaomi?
Δεν νομίζω...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Μακάρι να έχει κ ois πάντως ( λογικά θα έχει ) ,ένα άλλο που βλέπω είναι το άλμα στο pixel size 1.55μm της νέας κάμερας
-
- Το θέμα αναβάθμιση λειτουργικού android μπορεί να γίνει και από το site μας ή πρέπει να το δώσει η xiaomi πρώτα;;;
Η ζωή δεν μετριέται από τον αριθμό των αναπνοών που παίρνουμε, αλλά από τις στιγμές που μας κόβουν την ανάσα - Το θέμα αναβάθμιση λειτουργικού android μπορεί να γίνει και από το site μας ή πρέπει να το δώσει η xiaomi πρώτα;;;
-
Ο/H Kvak έγραψε:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες