Διαφήμιση

Ανακοινώθηκαν επίσημα τα νέα Xiaomi Mi5S και Mi5S Plus.

• Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Kvak έγραψε:

OIS ξέρετε αν έχει , διότι δεν διάβασα κάτι σχετικό πουθενά ως τώρα .
      Σε ένα άρθρο διάβασα αυτό, "...Η κεντρική κάμερα του Xiaomi Mi5s έρχεται με PDAF και O.I.S (οχι αυτό των τεσσάρων αξόνων που είχε χρησιμοποιήσει η Xiaomi στο Mi5, και σχεδόν απογοητεύει) ενώ έχει δυνατότητα εγγραφής 4Κ βίντεο ή 120FPS slow motion Video στα 720p....", οπότε η απάντηση είναι ότι προφανώς έχει...
      @caeser Το οτι το γράφει αυτό το αρθρο δεν σημαίνει ότι έιναι έτσι και αν κρίνω από την άποψη του συγκεκριμενου τυπου για το ois του Μi5 καταλαβαίνω ότι δεν έχει δει το Mi5 απο κοντα.Προς το παρών δεν έχω δει από κάποια αξιόπιστη πηγη να αναφέρουν για ois στην καμερα του Mi5s.
    • το 3d touch να δούμε πως θα το υλοποιήσει
      (υποθέτω κάτι που είναι μόνο στις εφαρμογές της Miui δεν έχει και πολύ νόημα)

και φυσικά ,σαν κινέζοι , "ξέχασαν" την 800αρα :)

αν είναι και πιο ανθεκτικό (γιατί όλοι νομίζουν ότι σπάει εύκολα εξαιτίας του βίντεο) και δεν έχει θέματα με κάμερα/μπαταρία μάλλον είναι το mi5 που έπρεπε να βγάλουν εξ αρχής

υ.γ. εεε όχι και Nougat ρε παιδιά :) μην υπερβάλλουμε τόσο
    • Ο/H michael έγραψε:

@caeser Το οτι το γράφει αυτό το αρθρο δεν σημαίνει ότι έιναι έτσι και αν κρίνω από την άποψη του συγκεκριμενου τυπου για το ois του Μi5 καταλαβαίνω ότι δεν έχει δει το Mi5 απο κοντα.Προς το παρών δεν έχω δει από κάποια αξιόπιστη πηγη να αναφέρουν για ois στην καμερα του Mi5s.
      Οκαυ, ίσως είναι έτσι... Ωστόσο είπα να αναφέρω αυτό που διάβασα, μιας και ρώτησε το παιδί παραπάνω... :P
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:

και φυσικά ,σαν κινέζοι , "ξέχασαν" την 800αρα
      Πραγματικά δεν νομίζω ότι την ξέχασαν... Νομίζω ότι απλά δεν έβαλαν αφού δεν την χρησιμοποιούν στις χώρες που εξάγεται και πωλείται επίσημα η συσκευή και άρα δεν την χρειάζονται...
    • Ο/H michael έγραψε:

Ο/H caeser έγραψε:

Ο/H Kvak έγραψε:

OIS ξέρετε αν έχει , διότι δεν διάβασα κάτι σχετικό πουθενά ως τώρα .
      Σε ένα άρθρο διάβασα αυτό, "...Η κεντρική κάμερα του Xiaomi Mi5s έρχεται με PDAF και O.I.S (οχι αυτό των τεσσάρων αξόνων που είχε χρησιμοποιήσει η Xiaomi στο Mi5, και σχεδόν απογοητεύει) ενώ έχει δυνατότητα εγγραφής 4Κ βίντεο ή 120FPS slow motion Video στα 720p....", οπότε η απάντηση είναι ότι προφανώς έχει...
      Ο "τύπος" έχει το Mi5 περισσότερο καιρό απο οτι φαντάζεσαι :) Και η οπτική σταθεροποίηση του, πράγματι είναι χάλια. Αν θέλει τουλάχιστον αν συγκαταλέγεται μαζί με τις κορυφαίες συσκευές ;) To Mi5s πράγματι δεν προκύπτει οτι έχει OIS. Απλά στις πρώτες ειδήσεις που βγήκαν το θεωρούσαν ολοι δεδομένο, και το έγραφαν.
    • Ο/H johnny2000 έγραψε:

Ο "τύπος" έχει το Mi5 περισσότερο καιρό απο οτι φαντάζεσαι :) Και η οπτική σταθεροποίηση του, πράγματι είναι χάλια. Αν θέλει τουλάχιστον αν συγκαταλέγεται μαζί με τις κορυφαίες συσκευές ;) To Mi5s πράγματι δεν προκύπτει οτι έχει OIS. Απλά στις πρώτες ειδήσεις που βγήκαν το θεωρούσαν ολοι δεδομένο, και το έγραφαν.
      Δεν ξέρω πόσο το έχει και αν το έχει ,αλλά το ois στο Mi5 δουλεύει άψογα ,προσωπικά τα εχω συγκρίνει με iphone 6 και samsung s6 edge και μπορώ να πω ότι είναι ισάξιο με τα άλλα αν όχι καλύτερο.Διάφοροι ασχετοι έχουν πει διαφορα αρνητικά για το Mi5 που δεν ισχύουν και απόδειξη είναι ότι όσοι το πειραν κατάλαβαν ότι όλα αυτά που ακουγαν δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα.
    • Διαφήμιση
    • Υπάρχει μπέρδεμα, εγώ είμαι ο Johhny που γράφω απο πάνω, εγώ είμαι που έγραψα το άρθρο, και εγώ έχω το Mi5 αρκετό καιρό για να σου πώ με το χέρι στην καρδιά πως είναι εξαιρετικό κινητό. Αλλα το OIS του είναι απλή διαφήμιση, τουλάχιστον στο βιντεο.

δες απο τα 5:00 και μετά.

Αυτό σου φαίνεται σωστή λειτουργία OIS?

Όσες φορές χρησιμοποίησα την κάμερα του Mi5 για εγγραφή εν κινήσει απλά απογοητεύτηκα. Τι παραπάνω πρέπει να γίνει δηλαδή; Το Mi5 έχει ανταγωνισμό το Galaxy S7 και το iPhone 6s και απο αυτά χάνει κατα κράτος.

Ξαναλέω, είναι Ε-Ξαι-ρε-τι-κη συσκευή, και για τα 300€ που το πήρα εγώ λήστεία, αλλα OIS της προκοπής, συγνώμη, αλλα δεν έχει.

9:40 και μετά,

0:40 και μετά

και μπορώ να βρώ πολλά ακόμα.
    • Δεν γνωρίζω την κάμερα του mi5 αλλά γνωρίζω αυτές των 6plus 6s plus και S7 edge. Μπορώ να πω ότι είναι απλά ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ. Το δεν βίντεο... έχει τέτοια καθαρότητα και σταθερότητα που θα την ζήλευε και επαγγελματίας.
      Αυτό που έχω να πω επίσης είναι ότι όταν διάβαζα συγκριτικά μεταξύ RN3 Pro και LG G4 από διάφορους χρήστες, ισχυρίζονταν ότι οι απόδοση των καμερών είναι σχεδόν ίδια . Η αλήθεια φυσικά ήταν τελείως διαφορετική.

Ελπίζω και εύχομαι πραγματικά η κάμερα του 5s (όπως και του Mi Note 2 που έρχεται) να μην σας απογοητεύσει. Αυτοί όμως που έχετε περάσει από "ναυαρχίδες"... κρατάτε μικρό καλάθι.

Και υπόψη ότι πλέον πιάσαμε τα 500 dollars ε (για την ώρα τουλάχιστον...)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H caeser έγραψε:

Πραγματικά δεν νομίζω ότι την ξέχασαν... Νομίζω ότι απλά δεν έβαλαν αφού δεν την χρησιμοποιούν στις χώρες που εξάγεται και πωλείται επίσημα η συσκευή και άρα δεν την χρειάζονται...
      ε τότε ούτε τα redmi 3s/note 3 pro , Θα έπρεπε να την έχουν
      εκτός αν κλασικά κάνουν την βλακεία μετά από λίγο καιρό να βγάλουν πάλι "international" εκδοχές
    • Ο/H Aggelos Pap έγραψε:

Υπάρχει μπέρδεμα, εγώ είμαι ο Johhny που γράφω απο πάνω, εγώ είμαι που έγραψα το άρθρο, και εγώ έχω το Mi5 αρκετό καιρό για να σου πώ με το χέρι στην καρδιά πως είναι εξαιρετικό κινητό. Αλλα το OIS του είναι απλή διαφήμιση, τουλάχιστον στο βιντεο.

δες απο τα 5:00 και μετά.

Αυτό σου φαίνεται σωστή λειτουργία OIS?

Όσες φορές χρησιμοποίησα την κάμερα του Mi5 για εγγραφή εν κινήσει απλά απογοητεύτηκα. Τι παραπάνω πρέπει να γίνει δηλαδή; Το Mi5 έχει ανταγωνισμό το Galaxy S7 και το iPhone 6s και απο αυτά χάνει κατα κράτος.

Ξαναλέω, είναι Ε-Ξαι-ρε-τι-κη συσκευή, και για τα 300€ που το πήρα εγώ λήστεία, αλλα OIS της προκοπής, συγνώμη, αλλα δεν έχει.

9:40 και μετά,

0:40 και μετά

και μπορώ να βρώ πολλά ακόμα.
      Εγώ έκανα σύγκριση με το iphone 6 και s6 edge με τα κινητα στα χερια μου και εσύ το συγκρίσεις με το iphone 7 και το s7 απο video στο youtube , και με συσκευες που έχουν περισσότερο από την διπλάσια τιμή σε σχέση με το mi5 .Και παρόλαυτα η διαφορά τιμής δεν φαίνεται ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση τις καμερας στα συγκεκριμένα συγκριτικα

youtube.com/watch?v=omRKkyhlZNg
    • Διαφήμιση
    • Δε τρελάθηκα να σας πω την αλήθεια! Περιμένω και τις τιμές στα κινεζομαγαζα. Επίσης αυτό που δεν μου άρεσε είναι το μαύρο χρώμα γύρω γύρω από την οθόνη. Θα περιμένω να δω και το mi note 2. Ελπίζω σε edge οθόνη

Στάλθηκε από το MI NOTE Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk