μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνομαστεΟ/H michael έγραψε:
Εγώ έκανα σύγκριση με το iphone 6 και s6 edge με τα κινητα στα χερια μου και εσύ το συγκρίσεις με το iphone 7 και το s7 απο video στο youtube , και με συσκευες που έχουν περισσότερο από την διπλάσια τιμή σε σχέση με το mi5 .Και παρόλαυτα η διαφορά τιμής δεν φαίνεται ιδιαίτερη διαφορά στην απόδοση τις καμερας στα συγκεκριμένα συγκριτικαΟ/H Aggelos Pap έγραψε:
Υπάρχει μπέρδεμα, εγώ είμαι ο Johhny που γράφω απο πάνω, εγώ είμαι που έγραψα το άρθρο, και εγώ έχω το Mi5 αρκετό καιρό για να σου πώ με το χέρι στην καρδιά πως είναι εξαιρετικό κινητό. Αλλα το OIS του είναι απλή διαφήμιση, τουλάχιστον στο βιντεο.
δες απο τα 5:00 και μετά.
Αυτό σου φαίνεται σωστή λειτουργία OIS?
Όσες φορές χρησιμοποίησα την κάμερα του Mi5 για εγγραφή εν κινήσει απλά απογοητεύτηκα. Τι παραπάνω πρέπει να γίνει δηλαδή; Το Mi5 έχει ανταγωνισμό το Galaxy S7 και το iPhone 6s και απο αυτά χάνει κατα κράτος.
Ξαναλέω, είναι Ε-Ξαι-ρε-τι-κη συσκευή, και για τα 300€ που το πήρα εγώ λήστεία, αλλα OIS της προκοπής, συγνώμη, αλλα δεν έχει.
9:40 και μετά,
0:40 και μετά
και μπορώ να βρώ πολλά ακόμα.
youtube.com/watch?v=omRKkyhlZNg

Δε μιλάω για την καμερα γενικα
, άλλωστε δεν είμαι και κάνας ειδικός να τη κρίνω. Έμενα μια χαρά με βολεύει.
Αυτό που λέω εγώ, είναι ότι ο Barra, όταν παρουσίασε τα mi5 και mi5 Pro στάθηκε ιδιαίτερα στο ois τεσσάρων άξονων.
Δεν με απασχολεί, και ούτε εσένα θα έπρεπε η διαφορά τιμής. Παρόλα αυτά το Galaxy s7 δεν έχει διπλάσια τιμή από το Xiaomi mi5 Pro για παράδειγμα.
Η ίδια η xiaomi αποφάσισε να το συγκρίνει με πιο ακριβές συσκευές.
[/quote]
Αυτο που με απασχολεί, είναι ότι η οπτική σταθεροποιηση δε λειτουργεί όπως διαφημιστηκε. Για την ακρίβεια πολλές φορές φαίνεται να μη λειτουργει καν. Μπορεί οι φωτογραφίες του να μου βγαίνουν τόσο καθαρες λόγο ois, δε θα μάθω ποτέ. Το θέμα είναι, ότι το βίντεο είναι σαν να το χτυπας στο σεικερ.
Κάπου εδώ να προσθέσω, ακόμα μια φορά, η ότι δεν αλλάζει τη γνώμη μου για τη συσκευή αυτή η λεπτομέρεια. Και χωρίς ois να το δινανε, πάλι θα το έπαιρνα.
Τέλος φυσικά, δεν το συγκρίνεις με ότι βολεύει, αλλά με το καλύτερο της αγοράς και εκεί χάνει με τα χέρια κάτω (στην σταθεροποιηση, ξαναλέω)