13 Σεπ 28th 2016, 11:01am δεν έχω πολλές "μονάδες" ίντερνετ!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
14 Σεπ 28th 2016, 1:36pm Παιδιά ναι! Teamviewer είναι τέλειο! Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε! Γιατί έχω δοκιμάσει τα βήματα αλλά βρίσκω δυσκολίες και δεν πετυχαίνω να το φτιάξω. Το έχω εγκατεστημένο το Teamviewer Καλημέρες σε όλους!
15 Σεπ 28th 2016, 1:39pm Κάτσε να δούμε τους .... Τάκηςςςςςςςςςςςςς ( @takisfrag ) που είσαι παιδί μου ;... edit τότε¨... @demakhs ... έλα να κάνουμε το 2-0
16 RE: Σεπ 28th 2016, 1:40pm Ο/H geoanto555 έγραψε: Κάτσε να δούμε τους .... Τάκηςςςςςςςςςςςςς ( @takisfrag ) που είσαι παιδί μου ;... Τρέχω έχω παραλαβές στο μαγαζί ,και με το άλλο μάτι στο φόρουμ χαχαχα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
17 Σεπ 28th 2016, 1:42pm ελα τώρα που κάνετε κ τους δύσκολους.... Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
18 Σεπ 28th 2016, 1:49pm Αχ παιδιά ευχαριστώ για την βοήθεια! Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε στο τέλος!
19 Σεπ 28th 2016, 1:50pm alles zusammen!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )
21 Οκτ 1st 2016, 12:55pm Ο/H Konstantina25 έγραψε: Παιδιά κάτι νεότερο υπάρχει; Είναι κανείς ελεύθερος για teamviewer? Έλα βρε Κων/να .. άργησες και σε ξέχασαν τα παλικάρια μου.. @takisfrag, @demakhs
22 RE: Οκτ 1st 2016, 1:20pm Ο/H geoanto555 έγραψε: Ο/H Konstantina25 έγραψε: Παιδιά κάτι νεότερο υπάρχει; Είναι κανείς ελεύθερος για teamviewer? Έλα βρε Κων/να .. άργησες και σε ξέχασαν τα παλικάρια μου.. @takisfrag, @demakhs Εγώ τα βλέπω όλα !!! Ο @demakhs κάνει τον Κινέζο , βλέπεις ασχολείται με το pro τώρα χαχαχα !! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
23 Οκτ 1st 2016, 1:24pm Κωνσταντίνα ( @Konstantina25 ) ξεκινάς με τον φίλο μου τον Τάκη ( @takisfrag ) ... Θα έρθει και ο @demakhs σε λίγο για υποστήριξη... Εδώ κοντά θα είμαι.. ότι θέλετε...
24 Οκτ 1st 2016, 1:41pm Ο/H takisfrag έγραψε: Ο/H geoanto555 έγραψε: Εγώ τα βλέπω όλα !!! Ο @demakhs κάνει τον Κινέζο , βλέπεις ασχολείται με το pro τώρα χαχαχα !! ελα τωρα, ξερασε τα, κ εσυ με αυτό ασχολείσαι!!! Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!! (Στρατολόγησις Σκληκιών) ( Tips για ξεκλειδωμα BOOTLOADER) ( Κινέζικο "πολυβόλο" mipcsuite & XIAOMI DRIVERS )