Φίλε μου γενικά έχεις δίκιο, αλλά όταν συνεργάζεσαι με ένα μαγαζί 6 χρόνια και δεν είχες ποτέ κανένα πρόβλημα, δεν περιμένεις στα δύο τηλέφωνα το ένα να έχει πρόβλημα και μάλιστα μετά από αγορές πολλών συσκευών (!). Άλλωστε, το συγκεκριμένο θέμα με την μπαταρία στο -2% μόνιμα, στο διαδίκτυο φαίνεται να είναι πολύ διαδεδομένο.Ας λάβουμε υπ΄ όψιν μας, ότι επισήμως δεν αντιπροσωπεύεται η Xiaomi στην χώρα μας και (τυπικά βέβαια) ουδείς είναι κατηγορηματικά υπεύθυνος και εγγυητής για την εταιρία και τις συσκευές της. Όσον αφορά την δική μου ενημέρωση, βέβαια και υπήρχε αν και δεν είχα στο μυαλό μου ότι αγόραζα κάτι τόσο "περίπλοκο" : ένα πολύ καλό και σίγουρο τηλέφωνο ζητούσα . Και πάλι σε ευχαριστώ για την συμμετοχή σου στο φόρουμ μας
Αδυναμία πρόσβασης στο τηλέφωνο
-
-
-
Συμφωνώ ! Δεν ενοχλεί το πείραγμα, πόσο μάλον όταν έχει υπόσταση. Ας έχω καλά ξεμπερδέματα !
-
-
Ο/H J.S. έγραψε:
Μόλις παρέλαβα 2 Redmi Note 3 pro αγορασμένα από το internet.
Αν ναι δεν μπαίνεις στο κόπο να ανεβάσεις ένα screenshoot από το About phone να δούμε μήπως έχει και αυτό unofficial rom.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν έχει και αυτό unofficial rom, σίγουρα αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσει προβλήματα. -
Μακάρι ! Καλό σου βράδυ !
-
Ο/H nflo έγραψε:
Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν έχει και αυτό unofficial rom, σίγουρα αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσει προβλήματα.
-
-
-
Ωχ !
-
Εγω χαίρομαι, που βλέπω πως αυτή η εξαίσια έκδοση, 7.1.9.0.0, ζει κ βασιλεύει!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εγω χαίρομαι, που βλέπω πως αυτή η εξαίσια έκδοση, 7.1.9.0.0, ζει κ βασιλεύει!!!!
Τιμια ρομ ερχεται ξεκλειδωτη και δεν ταλαιπωρει haha
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0