Μεγαλος ογκος αγγελιων πωλησης RN3 PRO
-
-
Ή κάνουν μεταπώληση ή δεν ξέρουν/θέλουν να ασχοληθούν να τα φτιάξουν σωστά
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ή κάνουν μεταπώληση ή δεν ξέρουν/θέλουν να ασχοληθούν να τα φτιάξουν σωστά
-
Αυτά που είναι μιας ημέρας είναι καθαρά για κέρδος. Κυνηγάνε τις προσφορές των Κινέζων, τα παίρνουν σε χαμηλή τιμή και τα μεταπουλάνε εδώ βγάζοντας 20-30€ στο τεμάχιο. Το Redmi γενικά είναι πολύ δημοφιλής σειρά και πουλάει με την μια.
Αυτά που είναι 1-2-3 μηνών είναι γιατί είτε δεν ικανοποιήσαν τους κατόχους, είτε γιατί τα βαρέθηκαν (υπάρχει πολύς κόσμος που αλλάζει τηλέφωνα κάθε μήνα) είτε για άλλους τέτοιου είδους λόγους...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H brougos έγραψε:
.τι παιζεται?συμβαινει κατι?
Εκτός αν βγάζουν κέρδος από αυτό...
Το συγκεκριμένο κινητό έχει πολύ ζήτηση/. -
Πάντως να ξέρεις οτι γενικά δεν παίζεται ΤΙΠΟΤΑ με την συσκευή. Εάν έχεις λίγο γερό στομάχι και το παραγγείλεις από Κίνα, με 150 ευρώ παίρνεις εργαλείο που δεν θα πεθάνει ποτέ!
Έχει τρομερή υποστήριξη απο την Ελληνική κοινότητα, αλλά το βάλανε κάτω και οι Cyanogenmod πράγμα που σημαίνει πολλά!
Γενικά εάν σου αρέσει...τσίμπα το και μήν την ψάχνεις. Ακόμα και 200 ευρώ να δώσεις (εγώ όταν το πήρα στα νιάτα του είχε 230) θα τα βγάλει τα λεφτά του με 1000.
Και επεξεργαστή Snapdragon ε...η αξία του οποίου θα φανεί κυρίως στο μέλλον.
Είναι συσκευή που θα δουλεύει αέρα για μία 3ετία ακόμα...και έχει ολόκληρο στρατό που ασχολείται μαζί της.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εγώ πάντως ένα θα σας πω. Επειδή έχω και το LG V10 που έχει 400+ε (αρκετά παραπάνω από το Redmi Note 3 Pro δηλαδή), με κερδίζει περισσότερο το Xiaomi.
Οι σημαντικές διαφορές του LG V10 με του Redmi Note 3 Pro είναι η κάμερα, η οθόνη (ποιο φωτεινή του v10 με ωραία χρώματα) και η ποιότητα κατασκευής.
Σε όλα τα άλλα το Redmi Note3 Pro είναι μπροστά (+ την υποστήριξη από developers)!
Το επόμενο κινητό μου προφανώς θα είναι η ναυαρχίδα της Xiaomi.
Edit: ΜΗΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΓΓΥΗΣΗΣ. To V10 2 φορές πήγε στο Service για καμμένα πίξελ στην οθόνη και το αποτέλεσμα είναι ότι δεν έχουν ανταλλακτικό και δεν γνωρίζουν πότε θα έχουν να το επισκευάσουν! Απαράδεκτα πράγματα κύριοι για 400ε κινητό. Το Xiaomi 2 μήνες που το έχω δεν έχει κάνει το παραμικρό και βάζει κάτω για πλάκα τα LG G4, V10, Samsung J3, J5, J7, A5 κτλ. με ένα μειονέκτημα στις βραδυνές φωτογραφίες. -
Ο/H Mitsos_The_Great έγραψε:
Το Xiaomi 2 μήνες που το έχω
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Το Xiaomi 2 μήνες που το έχω
-
Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να το brickάρω
-
-
Ο/H brougos έγραψε:
Ε καλα δεν ειχα κανεναν ενδοιασμο για την αγορα του ,η οποια θα γινει πολυ συντομα(αν και το RN2 το αγαπαω ρε παιδι μου),δεν μου δημιουργησανε καμια αμφιβολια ολες αυτες οι αγγελιες,απλα τις βλεπω τοσες πολλες και καθημερινα καινουργιες ,που απλα παραξενευτηκα!
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0