Γεια σας παιδιά έχω πρόβλημα με το γυροσκόπιο της συσκευής(redmi note 3 pro kenzo).Επίσης δεν δουλεύει ούτε η πυξίδα ούτε το accelerometer η έκδοσης της ΜIUI είναι 8.0.2.0 (LHOMIDG) GLOBAL STABLE.Όταν προσπαθώ να καλιμπράρω την συσκευή απλά δεν μου δείχνει καμία ένδειξη στους άξονες.Ευχαριστώ.
Xiaomi Redmi Note 3 Pro
-
-
-
-
Παιδιά ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
-
Υπάρχει οδηγός επαναφοράς αλλά χρειάζεται να κάνεις unlock τον bootloader
Δες σχετικά τους οδηγούς:
Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader
Ελληνικός οδηγός για επαναφορά αισθητήρων που δεν δουλεύουν σε Redmi Note 3 Pro
-
Οκ θα το δοκιμάσω και πάλι ευχαριστώ για την αμεσότατη βοήθεια.
-
Όταν προσπαθώ να περάσω τη Developer ROM της Κίνας βάζοντας το αρχείο στη συσκευή και ακολουθόντας τη διαδικασία μέσω του updater μου δείχνει το εξής... με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνεχίσω κάνω κατι λάθος?Ξεχνάω κάτι?
-
Έχεις global stable και θέλεις να περάσεις developer china?
Δεν τα "βρίσκουν" αυτές μεταξύ τους αδερφέ...
Αν θες να περάσεις την global developer (και όχι την china developer), τότε είναι πιο εύκολα τα πράγματα.
Αν δεν την βρίσκει ο updater της συσκευής, κατέβασέ το zip στη συσκευή και μέσω updater επέλεξέ το να το φλασάρεις.
Αν όντως θέλεις θέλεις να περάσεις την china developer (που δε νομίζω), πρέπει να κάνεις άλλη διαδικασία.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Επισης δοκιμασε να ξεκλειδωσεις με την stable.μπορει να ξεκλειδωσει και να μην χρειαζεται η dev
-
Είπα να βαλω τη china developer συμφωνα με τη διαδικασια που διαβασα για να ξεκλειδωσω τον bootloader οχι για καποιο αλλο λογο.Κατεβασα το zip μεσα στη συσκευη και προσπαθησα να φλασαρω μεσω του updater και μου δειχνει οτι και παραπανω.Δοκιμασα να ξεκλειδωσω με τη stable και μου βγαζει στο unlock tool "Your device isn't supported by Mi Unlock".Ευχαριστω και παλι παιδια συγνωμη για την ταλαιπωρια.
-
Ο/H Anesperos έγραψε:
Δοκιμασα να ξεκλειδωσω με τη stable και μου βγαζει στο unlock tool "Your device isn't supported by Mi Unlock".
-
@Anesperos πότε έκανες την αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader;
Αν δεν σου έχει έρθει το sms με την επιβεβαίωση ότι έχεις το δικαίωμα για ξεκλείδωμα δεν μπορείς να το κάνεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα