Όχι βέβαια, την περνάς από επάνω.Ο/H pit13 έγραψε:
Μια απορία. φοράω την Ελληνική 6.9.8
λέτε στο e-mail Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset από το TWRP Recovery πριν την περάσετε για πρώτη φορά.
χρειάζετε να κάνω factory reset;

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΌχι βέβαια, την περνάς από επάνω.Ο/H pit13 έγραψε:
Μια απορία. φοράω την Ελληνική 6.9.8
λέτε στο e-mail Θα πρέπει να κάνετε Factory Reset από το TWRP Recovery πριν την περάσετε για πρώτη φορά.
χρειάζετε να κάνω factory reset;
Δοκίμασε να κάνεις Wipe cache & Dalvik Cache από το TWRP Recovery, και αν δεν δεις διαφορά, κάνε flash και πάλι την ROM.Ο/H blackm76 έγραψε:
Έχει κανένα θέμα η ρομ; πρωτη φορά μου το κάνει
εχεις δοκιμασει και αυτο?Ο/H maddoctor έγραψε:
Εγώ γύρισα 2 ρομ πίσω όπως ήμουν πριν. Δοκίμασες να το φλασάρεις μέσω twrp? Είσαι ρουτ, το είδες? Δεν έκανες καμία αναβάθμισης από το playstore, γιατί βγάζει συνέχεια ότι θέλει.Ο/H Tilemaxos42 έγραψε:
ναι μια χαρα το δοκιμασα γιατι διαβασα το ποστ σου παραπανω .... με το supersu εσυ το εχεις ?
σε εμενα παντως δεν παιζουν ουτε ετσι.Ο/H maikmaik έγραψε:
πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's.
Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα
Στάλθηκε από το Mi-4c μου
Το βρήκα, ήταν τελικά στο μενού Οθόνη απο τις ρυθμίσεις. εγώ έψαχνα στο κλείδωμα οθόνηςΟ/H kostakislarisa έγραψε:
@pit13 δεν υπάρχει η επιλογή μέσα στις ρυθμίσεις;
='maikmaik' πως διόρθωσα τα widgets. 1.Τα διαγράφεις και τα ξαναπερνάς 2.Δίνεις δικαιώματα έναρξης στις εφαρμογές τους και τις κλειδώνεις με το λουκέτο. 3.Στην μπαταρία ακύρωσε τον περιορισμό παρασκήνιου των εφαρμογών των widget's.
Δώσε ένα Reboot και αν σου εμφανίζονται σωστά τα widgets δεν θα έχεις από εδώ και πέρα πρόβλημα
'tilos4523' σε εμενα παντως δεν παιζουν ουτε ετσι.