@c0rpse_grinder αν δεν είδες κάποιο μυνημα κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος να μας το αναφέρεις η υπόθεση που θα έκανα είναι ότι ήταν χαλασμένο το αρχείο της rom και έγινε όλο αυτό ..
[GTV-6.9.29] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 30/9 16:20)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H Bodai έγραψε:
@c0rpse_grinder αν δεν είδες κάποιο μυνημα κατά την διάρκεια του φλασαρίσματος να μας το αναφέρεις η υπόθεση που θα έκανα είναι ότι ήταν χαλασμένο το αρχείο της rom και έγινε όλο αυτό ..
-
Καλησπερα παιδια
Μετα απο κανα 10 λεπτο ανοιχτων δεδομενων το σημα πεφτει απο H+ σε Ε
και δεν εχω καθολου ιντερνετ
Υπαρχει καμια λυση?
Ευχαριστω! -
παιδια αντιμετωπισα ενα bug.Στο email πανω απο 3 photο attachment βαραει force close.Ισως να εχει σχεση με το κομματι του gallery διοτι το κανει και στο email του ,gmail
Sent from Mi Max Helium Perfomance -
-
Ο/H Peter# έγραψε:
Συγκεκριμένα για την Virgo THUNDER αναμενω και κάποιο feedback εδώ και καιρο ...
Εδώ είναι το τοπικ για τη GTV .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Ο/H Peter# έγραψε:
Εδώ είναι το τοπικ για
-
bug σε Redmi Note 3 pro. Μολις πηγαίνω στις ρυθμίσεις-μπαταρία-Χρηση μπαταρίας με πετάει στην αρχική οθόνη των ρυθμίσεων.
Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Mitsos_The_Great έγραψε:
bug σε Redmi Note 3 pro.
-
-
Καλησπέρα, έχω τη συγκεκριμένη ρομ στο redmi2, όλα τρέχουν σωστά αλλά δεν μπορώ να κατεβάσω την εφαρμογή του fb. Μπορώ να κατεβάσω τη lite μόνο. Έχω χώρο διαθέσιμο στη συσκευή 2.5gb οπότε δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Η εφαρμογή κατεβαίνει αλλά δεν ολοκληρώνεται η εγκατάσταση. Έχει τύχει σε κανέναν άλλον;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα