Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H apsogos4ever έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πια η διαφορά οπτικά ....με την παρακάτω ρύθμιση;
Επέλεξα το hide system animations.... Μόλις τώρα..
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Καλύτερη αυτονομία με απόκρυψη.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
κ όταν πέσει, θα το σώσει η μεμβράνη...
την οθόνη ενός kenzo που χα παλιότερα, δεν το σωσε η μεμβράνη, αλλά το tempered της nillkin!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κ όταν πέσει, θα το σώσει η μεμβράνη...
την οθόνη ενός kenzo που χα παλιότερα, δεν το σωσε η μεμβράνη, αλλά το tempered της nillkin!!
Κοίτα είναι ανάλογα τι ζητάει ο καθένας... Με απλή πτώση δεν σπάει ούτε με την μεμβράνη... Μετράνε Πολλά ...που θα πέσει,πως κτλ.. η μεμβράνη προστατεύει αρκετα....και δεν φαίνεται!!!! Βασικό
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
-
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Απλά δεν το έχει περασμένο και θέλει να βάλεις χειροκίνητα τα apn..Και είσαι ok
Μισο εγω το έκανα αυτό μία φορά στην 7.1.12 την 1η μου ρομ... Μετά την αναβάθμιση σε 7.2.9 χωρίς κανένα wipe λειτουργεί κανονικά το apn
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
-
@linuxilakis λεεεποοοον... Σχετικά με την κάμερα και την θολούρα. Έβαλα freedcam και opencam και βλέπω σαφέστατα βελτιώση. Όχι ότι λύθηκε το θέμα αλλά είναι πολύ καλύτερα. Τείνω να θεωρήσω ότι είναι πρόβλημα λειτουργικού κ όχι hardware με τα μπιλακια που λέγαμε.
Πάντως ότι κ να είναι σπάει @@!!!!
Υγ. Το fp πως απενεργοποιείται??
Υγ2. Να το κάνω root για να βάλω wakelock ή όχι?? Και αν ναι πως??
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Το θέμα συμβαίνει μόνο την πρώτη φορα που θα ανοίξεις την εφαρμογή ειδικά αν έχεις καμία μέρα να την ανοίξεις..
Πας εκεί που λέει lock screen &password ...screen lock και το απενεργοποιείς.
Δεν χρειάζεται να το βάλεις μιας και ξέρουμε από τί τρώει μπαταρία. Αν θες μπορείς βέβαια εύκολα.. Εγώ το ρουτ το έχω λόγω adaway...Έχω αλλεργία στις διαφημίσεις..Όπως επίσης και τo titanium και κάνα δυο άλλες. Όπως nova που με διπλό ταπ κλείνω την οθόνη..Τώρα αν δεν το χρειάζεσαι μην το περνάς.. Έχεις εμάς να σου λέμε
Ένας άλλος τρόπος για να κάνει γρήγορο focus στο πρώτο άνοιγμα είναι να βάλεις το χέρι σου μπροστά στο φακό. Δοκίμασα @gvoi και εγώ τις εφαρμογές που είπες αλλά ειλικρινά δεν είδα διάφορα..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0