Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ειναι εκρηκτική η τιμή
-
Πάντως...έχω μία αίσθηση με αυτά που βλέπω εδώ και διαβάζω τριγύρω (για την ώρα τουλάχιστον)...ότι το Mi 5s έχει μακράν την καλύτερη κάμερα από ότι Xiaomi έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα!
Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Βλέπω τρομερά καθαρές φωτογραφίες την ημέρα (α-θόρυβες τελείως θα έλεγα!!!) και σε εσωτερικό χώρο...κακές ΔΕΝ τις λές πάντως...αυτό είναι σίγουρο (θα τις έλεγα πολύ καλές μάλιστα σε σχέση με αυτό το άστα να πάνε του RN3).
Έλλειψη ois ( @demakhs ορίστε ρε...το έγραψα σωστά!!!) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει αρνητικά την κατάσταση (ίσως στην λήψη video να κάνει ζημιά...???).
Οι φωτογραφίες που είδαμε εδώ δεν είναι σε φουλ ανάλυση, αλλά μοιάζουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ πολύ καλές!!!!
Εγώ προς το παρόν...εξεπλάγην θετικά!
Υ.Γ Αυτό το εκνευριστικό που κάνει τον Rn3 pro με την συνεχόμενη εστίαση κατα την λήψη Video...το κάνει και το Mi5s; Γιατί τελικά νομίζω οτι είναι προνόμιο μόνο το best seller τελικά.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
-
-
παιδιά μιλάτε για το απλο mi 5s να χαρώ, ή για το άλλο το ακριβό???
φίλε @taksidiotis δεν έκανες τον κόπο να τις ανέβαζες σε κανα flickr, google photos ή imgur να είχαμε καλύτερη "εικόνα"???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το Plus ξέρουμε αν έχει καλή κάμερα;
-
Μια ερωτηση παιδια...απο τις ρυθμισεις της μπαταριας εφυγε η επιλογη(δεν υπαρχει) να επιλεξω αναμεσα σε υψηλη αποδοση
η ισσοροπημενη..Τι να κανω??Ευχαριστω! -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
-
-
@iAmLiakos
@caeser
Στο χειροκίνητο το έχω παιδιά...εδώ και καιρό, το άλλο ΔΕΝ παλεύεται!
Κόβει λίγο το ευλογημένο το μυαλό ακόμα, δεν είναι ντίπ ντουβάρ...
Δηλαδή...αυτό το κάνει σε όλα τα Android κινητά (ή τα Xiaomi τέλος πάντων) εάν βάλεις την εστίαση στο αυτόματο; Γιατί οκ...με το χειροκίνητο κάνεις δουλειά εάν το αντικείμενο είναι μακριά. Εάν κινείται κοντά σου όμως (ή εάν κινείσαι εσύ γύρω του ας πούμε) θα πρέπει να έχεις καρφωμένα τα μάτια στου στην οθόνη του κινητού και να ψάχνεις σημεία εστίασης! Δεν το λές και λύση αυτό...έτσι δεν είναι;
Θέλω να πώ, θεωρώ αυτονόητη την αυτόματη εστίαση κατα την λήψη βίντεο!!!
Ρε...μήπως είμαι πολύ ιδιότροπος τελικά;;;;;;Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Βρήκα καποια δήγματα στο flickr...Για όποιον θέλει εχει και βραδινά εδώ flic.kr/s/aHskLqfsBd
IMG_20161011_200802 by Linus TechLinus, on Flickr
IMG_20161011_200750 by Linus TechLinus, on Flickr
IMG_20161011_201057 by Linus TechLinus, on Flickr
IMG_20161011_200735 by Linus TechLinus, on Flickr
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0