Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • μπορεις αυτόν τον τύπο να τον παρασύρεις προς τα δω??

...θα τον αναλάβω εγώ μετά.. :spiteful:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Πρώτες εντυπώσεις μετά απο 1+ Μήνα χρήσης του Mi5s 3/64 Black

Σημειώνω πως το χρησιμοποιώ με την αυθεντική διάτρητη θήκη με αναγνώριση αφής η οποία Μ@Μ@ΕΙ :) (απαντάς με κλείστη θήκη)

Το κινητό είναι Γανταστικό (2 λέξεις) !
      Κάνει αυτά που θέλουμε και με το παραπάνω! Καλύτερα απο τα υπόλοιπα, και με στύλ!

Την πρώτη κιόλας εβδομάδα μετά την αναγνωριστική περίοδο χρήσης της συσκευής,
      προχώρησα στα παρακάτω βήματα:
      α. unlocked bootloader
      β. root (SuperSU)
      γ. TWRP (έχω κρατήσει και το εργοστασιακό recovery, δεν επελεξα να μου το αντικαταστήσει)

δ. Xposed (MIUI 8 tweeks, MIUI Extended reboot, Youtube swipetoseek, Youtube AdAway,

Youtube Backround playback, Deny location Consent, Better Batery Saver.)

ε. BusyBox

Το τηλέφωνο ήρθε με την 8.0.10.0.0 με την οποία δεν είχα κάνενα απολύτως πρόβλημα... μπορώ να πω πως ήταν κατα την γνώμη μου, ήταν λίγο πιο γρήγορη απο την 8.0.3.0 .

Έβαλα την official global stable 8.0.3.0 χρησημοποιόντας τον updater, μετά απο το ξεκλείδωμα και όλα τα παραπάνω, και πάλι κανένα πρόβλημα... απλά χρειάστηκε να κάνω ενα re-flash SU+Xposed... ;)

Σε ότι αφορά την camera δεν έχω πολυασχοληθεί αλλα μιάς και βλέπω ότι απασχολεί πολλούς,
      κυρίως στις ανεπίσημες εκδόσεις λογισμικού θα κάνω έναν έλεγχο στην επίσημη. :!:
      Έχω όμως 1 πρόβλημα... δεν μπορώ να κάνω το Navigon να δουλέψει (java.lang.RuntimeException: Buffer not large enough for pixels) :cursing:

Κρατάω την επίσημη, γιατι δεν χρησιμοποιώ ποτέ την ελληνική γλώσσα σε καμία συσκευή τεχνολογίας...
      Μου μοιάζει, σαν να ακούς, να απαγγέλουν Ελύτη στα αγγλικά και να ανατριχιάζεις... :|
      Το 2ms πιο γρήγορα ή πιο αργά σε ότι αφορά το άνοιγμα των εφαρμογών δεν με πολυνοιάζει. Ανήκω στην γενιά του Amstrad, Comodore 64 και 15 δισκέτες windows 3.1 μισή ώρα για να bootάρεις 286 σε περιβάλον εργασίας, οπότε...

Κι αν θέλω πιο πολύ μπαταρία απο τις πολύ λίγες, 13 ώρες sot... :o

(ειρωνεία, ας μην ξεχνάμε πως τα smartphone δεν είναι τηλέφωνα... είναι υπολογιστές τσέπης με δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων, μόνο το Νοκια 8210 που ΗΤΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 8-) μου έβγαζε 10 μέρες μπαταρία)

παίρνω ένα power bank μαζί μου, ή το φορτίζω στο αυτοκίνητο, αν και είναι ελάχιστες οι φορές που θα το βάλω να φορτίσει εκτός σπιτιού κι αυτό γιατι με κρατάει 2-3 μερες... όταν δεν του πίνω το αίμα στα παιχνίδια, και συνήθως ξεχνάω να το φορτίσω.
      (Πίνω το αίμα του 7" Galaxy Tab στο σπιτι, κι αυτό με όλα τα παραπάνω tweeks)

Έχω την οθόνη πάντα σε πολύ χαμηλή φωτεινότητα εκτός αν υπάρχει λόγος... π.χ. όταν βγώ εκτός σπιτιού με ντάλα ήλιο και θέλω να φαίνεται καθαρά έξω απο την θήκη ποιός παίρνει τηλέφωνο. (Οθόνη = Εχθρός Μπαταρίας)

Του έχω βάλει θέμα απο bye-phone 7 για να μπώ στο μάτι της γυναίκας μου! (έπεσε θυμά πλεκτάνης κύριε πρόεδρε)

Είμαι ανοικτός στο να εγκαταστήσω πράγματα για δοκιμή, απλά πείτε μου. :geek: :idea:

• Ο/H demakhs έγραψε:

μπορεις αυτόν τον τύπο να τον παρασύρεις προς τα δω??

Εχει και προσφορές τώρα @baiosss .....και το μαύρο χρώμα είναι λουκούμι...

Sent from my MI 5s using Tapatalk

@vulcan_gr συμφωνώ μιας και εγώ μεγάλωσα την δεκαετία του 80.Με Amstrad 6128 και υστερα το τρομερό Amstrad pc 1640 με 5 & 1/4 disk drive... Έχουμε πολλά να πούμε.... Συμφωνώ ότι το κινητό είναι Συναρπαστικό
    • Διαφήμιση
    • @pavlidisc και άμα σου πω ότι με το νέο update στο manual κατέβασαν το iso στο 50?

• Ο/H linuxilakis έγραψε:

@pavlidisc και άμα σου πω ότι με το νέο update στο manual κατέβασαν το iso στο 50?
      Βρε το ISO 50 είναι καλό. Το θέμα είναι οτι για να περάσει το φώς λογικά θα θές κλείστρο 4sec (?) και εκεί είναι το ζόρι. Πάντως, εάν βγεί επιτυχημένη μια τέτοια φωτό από το Mi5s (ξεπερνώντας θολούρες, λάθος εστιάσεις κλπ...) πιστεύω ότι σε λεπτομέρεια θα το πατάει κάτω το S7.

Υ.Γ Με τα δείγματα που έχω δεί, πιστεύω οτι το Mi5s μπορεί να πετύχει καλύτερο αποτέλεσμα απο το S7. Απλά ο βαθμός δυσκολίας στο Mi5s για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • @pavlidisc μπορείς να δώσεις μερικές οδηγίες για πιο καλές φωτογραφίες σε παρακαλώ πολύ;

• Διαφήμιση
    • Ο/H apsogos4ever έγραψε:

@pavlidisc μπορείς να δώσεις μερικές οδηγίες για πιο καλές φωτογραφίες σε παρακαλώ πολύ;

Δεν είμαι ειδικός. Ούτε έχω μεγάλη εμπειρία.
      Τσαλάκωσα το κεφάλι μου με το RN3 pro και έμαθα 4-5 πράγματα που τα μοιράστηκα με τα φιλαράκια του site ΕΔΩ.

Ρίξε μία ματιά...και να είσαι σίγουρος οτι δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου με τις νυχτερινές φωτό που θα πάρεις. ;)

=============== Φεβ 19th 2017, 8:46pm ===============

Ο/H linuxilakis έγραψε:

Σωστός...άσε μας να σε τσιγκλάμε
      Μην νομίζεις οτι θέλω και πολύ... :roll:
      Είναι καλό το ρημάδι το S7. Είναι πραγματικά πολύ καλό. Και σχεδόν στην τιμή του Mi5s.
      Μόνο κακό η έλλειψη MIUI. Η συνύπαρξή μου με το Samsung με έκανε να εκτιμήσω ακόμη περισσότερο την MIUI :shock:
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H demakhs έγραψε:

μπορεις αυτόν τον τύπο να τον παρασύρεις προς τα δω??

Το ξέρω @demakhs ότι τον θες πολύ αλλά ο τύπος δε νομίζω να πέσει στη φάκα. Άσε που τώρα γυρισa απ το γήπεδο και λίγο με ενδιαφέρει πως αποκαλεί τα xiaomi.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • ΑΕΚΤΖΗΣ πουλάκι μου και συ??
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • Όχι ακριβώς. Απλά επειδή δουλεύω στον Πειραιά και τους θεωρώ μπουρτζοβλαχους, πηγαίνω μία φορά το χρόνο γήπεδο και βγάζω το άχτι μου. Όταν ασχολιομουν μέχρι τα 17 μου, ναι αεκτζης κάργα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk