Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Στο γραφείο χωρίς 4g+.
-
Άρα μέχρι τα 100+ σίγουρα δεν ονομάζεται 4g+ τουλάχιστον για την xiaomi.
Αν δει κάποιος 4g+ ας κάνει ένα τεστ να δούμε πόσο πιάνει. Όχι ότι έχει καμία σημασία το 100 με το 120 ή το 150 σε όρους εμπειρίας χρήσης βέβαια. Απλά για να ξέρουμε τι βλέπουμε. -
Κανείς να δοκίμασε την 8.2.3.0 ?
λένε διάφορα για την νέα ρομ
Mi 5s- Battery drain MIUI 8.2.3.0 due to fingerprint & Android system - Bugs - Xiaomi MIUI Official Forum -
την έχω περάσει...προς το παρόν πάει καλύτερα. δεν χρησιμοποιώ δαχτυλικό αποτύπωμα
-
Καλησπέρα. Ήρθε επιτέλους το κινητό. Για βοηθήστε λίγο. Έχω global ή θα παιδευτώ; Δεν με νοιάζει αν θα είναι το κινητό στα αγγλικά, αν και έκανα αίτηση για unlock
-
-
βρε βάλε το κινέζικο πολυβόλο να κάνει δουλειά κ να σου περάσει μία official, για να ξεκλειδώσεις τον bootloader μνα φυτέψεις twrp κ να σβουντουρηξεις της Ελληνική μετα κ ασυες τις θεωρίες του Γιώργου, σήμερα είναι ζαλισμένος , γιορτάζει, από το πολύ ποτό!!!
οδηγίες στην υπογραφή μου...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
να σβουντουρηξεις της Ελληνική μετα κ ασυες τις θεωρίες του Γιώργου, σήμερα είναι ζαλισμένος , γιορτάζει, από το πολύ ποτό!!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
βρε βάλε το κινέζικο πολυβόλο να κάνει δουλειά κ να σου περάσει μία official, για να ξεκλειδώσεις τον bootloader μνα φυτέψεις twrp κ να σβουντουρηξεις της Ελληνική μετα κ ασυες τις θεωρίες του Γιώργου, σήμερα είναι ζαλισμένος , γιορτάζει, από το πολύ ποτό!!!
οδηγίες στην υπογραφή μου...
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Εδώ πρέπει να έρθει ο Μπαμπινιώτης @sso...
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0