Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Έχει πειραματισή κάνεις με Kernel Auditor + L speed .
      Μπορώ να πώ ότι βλέπω τρελές διαφορές με διάφορες ρυθμίσεις που έκανα .
      Προς το παρόν παίζω με

Kernel Auditor->
      Cpu Governor :Conservative
      Gpu Governor : msm adreno tz

Lspeed->
      Cpu :battery
      IO teaks perfomance
      LNET optimizer : Perfomance
      Ram manager : Multitasking
      και άλλα πολλά που όποιος θέλει ρωτάέι η ψάχνει στο internet και πειραματίζεται
    • Καλησπέρα σε όλους τους φίλους. Από σήμερα και εγώ άλλαξα από το mi5 και έκανα την μετάβαση στο mi5s 64gb οπότε θα τα λέμε από εδώ!! ;) ;)
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Xiaomi Redmi note 12 Pro :thumbsup: s21u Γιώργος

• Καλώς ήρθες στους 4 πυρήνες φίλε..Θέλουμε εντυπώσεις όταν το δουλέψεις παραπάνω

Sent from my MI 5s using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και το άλλο έχει 4 ρε, απλά κάποιοι δουλεύουν κ κάποιοι είναι Λαουρο-πυρήνες...

Εμάς είναι όλοι εργατικότατοι!!

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Τι παραπάνω εντυπώσεις να θέλεις, το εργαλείο πετάει, οι φώτο του δε, το κρατάνε στο λαρύγγι το s7 που είναι κ φωτοκινητο...
      Το ξαναματαεπαναβεβαίωσα προχτές σε μία γιορτή στον παιδικό που ανέβασε κ ο "οχτρός" φώτο στο google photos κ είχα τη δυνατότητα να τις συγκρινω...
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Η διαχείριση θορύβου που κάνει το Mi5s είναι εξαιρετική...βασικά...νομίζω ότι δεν υπάρχει άλλη συσκευή με τέτοια διαχείριση. Πράγμα αξιέπαινο και συνάμα περίεργο εαν σκεφτείς ότι η Xiaomi το software των καμερών το έχει γραμμένο στα κ@κ@λια της.

from my S7 edge
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Καλημέρα. Εχτές έστησα το κινητό μου και το δοκίμασα αρκετά..!! Βασικά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν ίσως κάποιες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω ώστε να βελτιωθεί η κάμερα γιατί εχτές προς το βράδυ ήμουν με έναν φίλο μου για μπύριτσα μόλις που το είχα πάρει το κινητό αυτός είχε s7 edge εμένα μου έβγαζε πολύ κόκκινο και αυτού τα έβγαζε τα χρώματα ποιο γήινα και γέλαγε και μου έσπασε τα νεύρα.. :wacko: Μέρα είναι καλή δεν λέω αλλά μπορούμε να την φτιάξουμε?? Επίσης ποια ρομ στο κινητό θεωρείται η καλύτερη απο άποψη αυτονομίας κάμερας σταθερότητας κλπ?? Η ελληνική xtrv ; η official stable ; η dev της xiaomi eu ; Θα ήθελα να ακούσω γνώμες από όσους της εχουν δουλέψει και της 3..!! Α ξέχασα να σας πω οτι το κινητό είχε μέσα από τον φίλο που το πήρα την τελευταία xiaomi eu οπότε προς το παρόν θα μείνω σε αυτήν να δούμε πως πάει!! Αλλα με την κάμερα μια βοήθεια ...!!! :D :D
      Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

• Ο/H geozn8 έγραψε:

Βασικά θέλω να ρωτήσω αν υπάρχουν ίσως κάποιες ρυθμίσεις που μπορώ να κάνω ώστε να βελτιωθεί η κάμερα γιατί εχτές προς το βράδυ ήμουν με έναν φίλο μου για μπύριτσα μόλις που το είχα πάρει το κινητό αυτός είχε s7 edge εμένα μου έβγαζε πολύ κόκκινο και αυτού τα έβγαζε τα χρώματα ποιο γήινα και γέλαγε και μου έσπασε τα νεύρα..
      ...αυτά να τα πείς σε μερικούς μερικούς @demakhs που θέλουν και κόντρες... :mrgreen:

Κοίτα, το S7 σίγουρα γελάει μαζί σου στην κάμερα στις νυχτερινές λήψεις...αλλά εσύ μπορείς να γελάς με το S7 σε όλα τα υπόλοιπα (τί να πρωτοπιάσω δεν ξέρω). Αυτό στο υπογράφω 100%! 8)

Η Xiaomi δεν πολυδίνει σημασία στο Software των καμερών. Στο αυτόματο δηλαδή, η χαμηλού φωτισμού λήψεις είναι λίγο δύσκολες.
      Εγώ με το RN3 pro παιδεύτηκα πολύ για να πάρω αποτέλεσμα. Έγραψα τα κύρια συμπεράσματά μου ΕΔΩ. Ρίξε μία ματιά.
      Το Mi5s φυσικά ΔΕΝ είναι RN3, αλλά δεν παύει να είναι Xiaomi οπότε οι καλές και εύκολες νυχτερινές έρχονται "δύσκολα".
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα στην ομάδα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή, έχω δει σε βίντεο ότι είχε κάποια θέματα το αποτύπωμα που δεν διάβαζε 100% σωστά. Ισχύει ακόμα;

Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H pillopoulos έγραψε:

Καλησπέρα στην ομάδα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τη συσκευή, έχω δει σε βίντεο ότι είχε κάποια θέματα το αποτύπωμα που δεν διάβαζε 100% σωστά. Ισχύει ακόμα;

Στάλθηκε από το XT1635-02 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Γεια σου φιλε . Αυτο που εχω να σου πω προερχομενος απο το mi5 που ειχε ενα καταπληκτικο και αμεσο δαχτυλικο ειναι οτι του mi5s και εγω το φοβομουνα αλλα ειναι εξισου πολυ καλο θα ελεγα.Απλα θελει επειδη το γυαλι ειναι μισο ποντο ποιο μεσα να βαλεις σωστα το δαχτυλο αλλα και παλυ δεν θα σε κουρασει..Εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με την αρχη παντως!! :D

Α και κατι άσχετο που θυμήθηκα..Αυτο το πλαίσιο υπηρεσιών Xiaomi βρε παιδιά που εχει ενα καρο wakelock και τρωωει μπαταριά στι mi5 αν θυμάμαι καλά το είχα παγώσει
      και δουλεύει αν το κάνουμε στο mi5s θα έχουμε πρόβλημα και γενικά που χρησιμεύει αυτη η εφαρμογή ωστε αν αξίζει να την αφήσουμε η οχι να τρέχει..???? Ευχαριστώ ^^

• αν τα ασπρα και ξεθωριασμένα τα λες πιο γήινα στο s7 εγω είμαι μέσα...στα χρώματα δεν παίζεται... πολύ πιο σωστά με την πραγματικότητα και γεμάτα όσο πρέπει... @geozn8 to είδες και στην σακούλα του πλαισίου όταν ήρθες απο εδώ με το s7 δίπλα...Στο αυτόματο την νύχτα κάνει πιο σωστό procces το software toy σ7 αλλά ως εκεί. Όμως κάποιες φορές είναι υπερβολικό και φτάνει στα όρια του ψεύτικου. Λαδοπαστέλ και λοιπά... Επίσης κάτι που θέλω να διευκρινήσω. Μην συγκρίνεται τις φωτό απο τις οθόνες των κινητών η σωστή σύγρκριση είναι στο υπολογιστή σε ίδια οθόνη... Κάντε το και θα με θυμηθείτε. Τότε ας μιλήσουμε για χρώματα. Η κάμερα έχει βελτιωθεί στις τελευταίες ρομ πάρα πολύ. Αυτά και κάτι ακόμα μην πεφτετε θύματα του marketing...οι διαφορές και το λέω μετα λόγου γνώσεως είναι ελάχιστες που στα χέρια κάποιου που ξέρει τι κάνει απλά δεν υπάρχουν. Εκεί που κάποιος μπορεί να πει ότι χωλαίνει το Mi5s είναι το stabilizater του...χεχεε... και μόνο
    • Βασίλη σε ευχαριστω για την βοηθεια σου..!! Ναι το βραδυ σε εμας το εδειχνε καπως ποιο κοκκινο θα ελλεγα ολο το περιβαλλον και στο s7 edge (εχω και σπιτι η γυναικα μου το απλο s7 το παλιο μου) εκει εδειχναν οπως λες σαν ποιο λευκα πως να το πω..!! Απο ρυθμίσεις εχεις να μου πεις κατι η οπως ειναι μαμα?? Και καμια μέρα θα περασω απο κοντα στην δουλεια να τα πουμε?? ;)
      Εσυ την τελευταία xiaomi eu εχεις?? Απο ρομ ποια προτεινεις αν και αυτο ειναι καθαρά υποκειμενικό .. Και κατι ακομη αν βαλω την official global stable θα εχω και ota updates σωστα ?? Μετα αν αβαλω το ελληνικο twrp καθε φορα που θα βγαινει θα πρεπει να την περναω χειροκινητα??

• Διαφήμιση
    • Σε όλα ναι... Είμαι λάτρης των dev γουστάρω συγκίνηση και έχω την τελευταια eu. Ελληνικο twrp το ζιπ αρχείο κανονικά. Αλλά μπορείς και με το updater να το κάνεις το οτα.. εισαι ξεκλείδωτος έτσι?