Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Έκανες clean install ή πάνω στην 8.2.3.0;
Εγω την έβαλα επάνω στην 8.2.3.0 αλλά δεν παρατήρησα διάφορες. -
Ο/H annonnaki έγραψε:
Έκανες clean install ή πάνω στην 8.2.3.0;
Εγω την έβαλα επάνω στην 8.2.3.0 αλλά δεν παρατήρησα διάφορες.
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
Με έφαγε η περιέργεια με την 8.2.4.0 σήμερα πρωί πρωί fr.
Προφανώς δεν μπορώ να πω ακόμη για αυτονομία αλλά το fingerprint scanner έχει βελτιωθεί πολύ. Είναι πιο άμεσο. Παλαιότερα είχα γράψει ότι θέλει καλό πάτημα γεμάτο για να πιάσει άμεσα. Τώρα και με την αφή δουλεύει και νομίζω γρηγορότερα. -
Και δω, μία από τα ίδια...στο ίδιο μαγαζί παραγγείλαμε???
Εμένα με την 8.2.4.0 δουλεύει κ ο proximity sensor , που νόμιζα πως τα παιξε λόγω της ανώμαλης πτώσης πριν καιρό, αλλά κ το δακτυλικό αποτύπωμα που έκανε κόλπα, το οποίο είχε χαλάσει με την ίδια πτώση κ το κολλήσανε για να λειτουργήσει!!!
Πάω να δοκιμάσω κ το double tap to wake , που δε δούλευε κ αυτό. .
Δουλεύει κ αυτό!!!
Αν ισχύει , έστω κ κατα το ήμισυ, το νούμερο που αναφέρει ο προηγούμενος τραχανας με τη μπαταρία, θα....πηδηχτω απ το παράθυρο !!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μην πηδηχτεις τώρα που σε άνοιξα τα μάτια και σε έκανα άνθρωπο!!! Καλό μήνα με καλές αυτονομίες!!!!
Για να μην υπερβάλλω κ να μειώσω τις προσδοκίες, σήμερα που βγήκα να τον πιάσω τον Μάη με φουλ ήλιο έχω σαφέστατα μεγαλύτερη κατανάλωση κ δεν νομίζω να βγάλω όλη την μέρα με οθόνη πάνω από 3hr...
Όλα είναι σχετικά!
Sent from my MI5s -
Ναι μπρε, το ξέρω αυτό...αλλά λόγω της αλλαγής που έκανα με fr, λύθηκαν κ τα τρία προβλήματα που ανέφερα, που και τυχαίο να ναι Κλάιν μάιν!!
Μου είναι υπεραρκετό κ αυτό...κ μισή ώρα έξτρα αυτονομία να τσιμπήσω βέβαια, δε θα με χαλάσει!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σιγουρα μαζι με τον μαη τσιμπαμε και καλυτερη αυτονομια με την τελευταια stable !! Εχουν κανοει πολυ καλη δουλεια !!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
θα σου πω αύριο που θα το ζορίσω αρκετά...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εμένα με την 8.2.4.0 δουλεύει κ ο proximity sensor , που νόμιζα πως τα παιξε λόγω της ανώμαλης πτώσης πριν καιρό, αλλά κ το δακτυλικό αποτύπωμα που έκανε κόλπα, το οποίο είχε χαλάσει με την ίδια πτώση κ το κολλήσανε για να λειτουργήσει!!!
Πάω να δοκιμάσω κ το double tap to wake , που δε δούλευε κ αυτό. .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0