Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Καλησπέρα. Τώρα σπίτι με WiFi παίζει στα 31° η μπαταρία και 32° με 34° η cpu.. Το πρωί το ένοιωθα ζεστό γιατί ήμουν μέσα σε κτήριο είχα βάλει 4g και ζοριζόταν οπότε οκ.. Πάντως πριν μια βδομάδα ένα μεσημέρι που είχε πολύ ζέστη το είχα εν κινήσει στο αμάξι στην βάση αυτοκινήτου στο παρ πριζ και το βάραγε ο ήλιος και παρόλο που είχα και ελαφρύ air-conditioning μέχρι να πάω σπίτι ψήθηκε η πλάτη μου έβγαλε warning στους 46°.. Όλοι βλέπετε αυτά τα νούμερα..?? Έλεος δηλαδή το καλοκαίρι τι θα γίνει βρε παιδιά..Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Χαχα πολύ καλό.. Δεν βάζω όμως no name να πλησιάζουν το κινητό θα βαλω με ένα μακρύ καλώδιο USB από τον αναπτήρα του αμαξιού να χτυπάει την πλάτη του κινητού το Mi usb fan!!Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
-
κι εμενα ζεστενεται αρκετα μπορω να πω αλλα snapdragon 821 ειναι μπορει με την android 7.0 να φτιαξει
-
Η αλήθεια είναι ότι ζεσταίνεται
Μάλλον λόγω μεταλλικής κατασκευής
Και στα m8 m9 που είχα υπήρχε η ίδια αίσθηση
Δεν ελπίζω να αλλάξει κάτι με nougat
Η μπαταρία θα θελα να στρώσει λίγο μπας και βγάλει παραπάνω από 24ωρο... -
-
Καλησπέρα παιδιά, μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα παρέλαβα και γω την συσκευή (32αρι γκρι χρώμα). Δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω ή να την συγκρίνω με το mi5 το οποίο επίσης δεν έχει καιρό που το παρέλαβα, αλλά μου έκανε εντύπωση το ότι έχει μείνει λίγο πίσω στο λογισμικό (Global stable) και δεν έχει ούτε ελληνικά εν αντίθεση με το mi5. Από την άλλη από τα συγκριτικά που έκανα διαπίστωσα ότι το mi5 έχει χειρότερες επιδόσεις σε τεστ ταχύτητας ακόμη και από το RN4 και σύμφωνα με την έρευνα μου αυτό συνεβει στις τελευταίες εκδόσεις της Miui (Nougat) , είτε Global stable είτε global developer.
Οπότε όταν με το καλό πάρουμε αναβάθμιση ελπίζω να μην έχει την ίδια επίπτωση στις επιδόσεις της συσκευής όπως στο mi5, γιατί προς το παρόν η επιδόσεις της είναι κορυφαίες, τεράστια διαφορά από του Mi5, το οποίο η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να το δοκιμάσω σε Marshmallow, αλλά πραγματικά δεν έχω χρόνο για ξεκλείδωμα και αλλαγές ρομ. -
-
το @ του τράκη πάντως, φαίνεται καθαρά....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H pavlidisc έγραψε:
@gvoi
Ανέβαζε σε Flickr για να μπορούμε να δούμε κάτι παραπάνω βρε.
Απο thumbnail τί να καταλάβουμε;
Ακόμα δεν την είδα ούτε εγώ σε υπολογιστή! Λολ
Sent from my MI5s
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0