Παιδιά για βοηθήστε λίγο.με την επιλογή ανέβασμα φωτογραφίας δεν μου ανοίγει τον φάκελο με τα αρχεία μου. Είμαι από την εφαρμογή του κινητού. Από το λάπτοπ όμως μου λέει ότι το αρχείο είναι Αϊ μεγάλο και δεν μπορεί να ανέβει. Υπάρχει κάποιο αλλο εικονίδιο μέσω εφαρμογής ώστε να μπορώ να ανεβάσω φωτο?
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Η εφαρμογή δεν έχει τη δυνατότητα να ανεβάσει εικόνα.
Μέσα από τον υπολογιστή ή από browser στο κινητό θα πρέπει να γίνει,σα μικρογραφία.
Αν το μέγεθος της φωτογραφίας είναι μεγάλο θα πρέπει να τη μικρύνεις με κάποιο πρόγραμμα ή να της αλλάξεις format, πχ από png να μετατραπεί σε jpg.
Δοκίμασε στον υπολογιστή με το πρόγραμμα Paint/Ζωγραφική να την μικρύνεις. -
Για δείτε
-
-
Eχει δύο κουτακια δες να μην είναι τικαρισμένα
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά τα έχω ξετικαρει και πάλι το μνμ βγάζει.το δοκίμασα 10 φορές..
-
Μπες στο recovery μετά settings και δες επανω εάν είναι τικαρισμένο το zip signature
Takisfragτο ξετικαρα αυτό που λες. Τώρα μου έβγαλε ότι η ρομ είναι corrupt. Θα την ξανά κατεβάσω,θα κάνω μια δοκιμή ακόμη και αν δεν κάτσει....δεν ξέρω
-
Σβήσε την παλιά rom και όπως λες ξανά κατέβασε την στο κομπιούτερ εννοείται ρίξε την μέσα χύμα στο κινητό και σφήξε την θα είσαι οκ
Όλα καλά κύριοι.περαστηκε επιτέλους. Μήπως να έκανα και ένα factory Reset λέτε; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
-
Ε στο είπα αυτό έφταιγε , όχι μην κάνεις fr .
Έχω θέμα με το fingerprint. Αφού επιλέγω κλείδωμα με δαχτυλικο αποτύπωμα δεύτερη επιλογή είναι να διαλέξω έναν κωδικό...όλα καλά μέχρι εδώ.. έπειτα μου ζητάει να βάλω δάχτυλο.
ε εκεί δεν ανταποκρίνεται καθόλου.
Να φταίει η ρομ; Στην προηγούμενη δούλευε τέλεια.
Μάλιστα στο σημείο αυτό κρασαρει το κινητό.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0