Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Είναι το network signal guru και για τη χρήση του απαιτείται η συσκευή να είναι root.
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Υπάρχει και το net monitor
-
Καλημέρα, αν και για μένα δεν άρχισε καλά... μετά από πτώση μου έσπασε η οθόνη. Υπάρχει περίπτωση να μπορέσει να γίνει αλλαγή Αθήνα;
Ευχαριστώ -
Παραγγειλε μια (φρόντισε να είναι μαζί με το digitizer κ όχι σκέτο τζαμι) απο aliexpress ή dragon-tt κ τα ξαναλέμε.
Εγώ, αν θυμάμαι καλά, είχα πάρει μια από το coolicool μέσω του aliexpress.Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Έριξα μια ματιά στο aliexpress που έχω λογαριασμό. Βλέπω τιμές από 25 μέχρι και πάνω από 100€, ποια είναι oem και ποια γνήσια;
Όλα original λένε -
Έλα το βρήκα.
Buy Products Online from China Wholesalers at Aliexpress.com
Αυτό έβαλα και μέχρι στιγμής δουλεύει στην εντέλεια!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Οι μκλ πληρώνονται... αλλα βλέπω στο dragon-tt:
1) Πλήρες με fingerprint σε 2πλασια τιμη
2) Σαν του aliexpress χωρίς fingerprint, original lcd,oem digitizer
Αν πάρω το δεύτερο ή αυτό από aliexpress, το fingerprint θα μπορέσει να μεταφερθεί από την σπασμένη οθόνη και θα λειτουργεί;
Αν η απάντηση είναι Ναι, και αυτονόητη από το προηγούμενο μήνυμα σου, αφού είπες πως όλα λειτουργούν τέλεια, μην απαντάς και αυτό το ποστ θα αυτοκαταστραφεί. -
Από dragon-tt να το πάρεις Καρντάση.
-
Το φτηνό ή το πλήρες;
-
-
Δημήτρη καλημέρα,
το fingerprint μπορεί να μπεί στην νέα οθόνη αλλά η τιμή της είναι φθηνότερη επειδή
είναι με OEM digitizer. Να σου πω την αλήθεια εγώ προτιμώ τις 100% original μαζί το πλαίσιο
Original Complete screen with front housing for xiaomi 5s Mi 5s - White
αλλά ξεφεύγει η τιμή της.
Δεν είχα δει πόσο κάνει η οθόνη για το Mi5s αν και το κοιτάω κάθε μέρα
για να το παραγγείλω.... πολύ μου αρέσει! αλλά η τιμή της οθόνης δεν... μου άρεσε!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0