Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Ναι την global dev μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλή αλλά είναι νωρίς ακόμα από το μεσημέρι την έχω! -
Δεν μας έφτανε η XTRV και η AROMA... έχουμε και epic τώρα!
Πολλά τα δέλεαρ...Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ελληνικη ftw ωρε!!! Να πας κάποια aosp οκ. Αλλά σε stock based οι διαφορές είναι μικρές. Τουλάχιστον εδώ έχουμε υποστήριξη
-
μη με βάζετε σε πειρασμό...είπα να μη ξαναφλασάρω ρομ αυτήν την εβδομάδα....θα τα τινάξει ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής από τα τόσα απανωτά format data!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
9.1.1.0 Global Stable εμφανίστηκε με OTA στο Capricorn μου σήμερα το πρωί. Φαίνεται πολύ καλή με τις πρώτες εντυπώσεις.
Sent from my Mi5S 4/128 GB -
Ο/H morning_troll έγραψε:
9.1.1.0 Global Stable εμφανίστηκε με OTA στο Capricorn μου σήμερα το πρωί. Φαίνεται πολύ καλή με τις πρώτες εντυπώσεις.
Sent from my Mi5S 4/128 GB
Και τώρα με τι θα παραπονιέται ο Χρήστος -
-
Ο/H Antretng έγραψε:
Και τώρα με τι θα παραπονιέται ο Χρήστος
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Καλημερα σε όλους.
Διαβάζω για τρελά sot, για αυτονομίες της τάξης των 2 ημερών και δοκιμάζω rom για να δω μπας και βελτιωθεί η κατάσταση.
Εγώ είμαι στις 3-3+ ώρες sot με μια ημέρα χρησης. Wifi-4g όλη μέρα ανοικτά (wifi στο γραφείο και το σπίτι). Bluetooth για το miband.
Θεωρώ μια χαρά επίδοση τις 3+ ώρες και δεν είδα κάτι καλύτερο με την stable eu. Παραμένω στην xtrv aroma μέχρι να δούμε stable xtrv.
Το μόνο που με χαλάει είναι το 10% drain το βράδυ που μάλιστα κλείνω και wifi. -
Ολα έτσι είναι, εκτός το βραδινό drain....εν πτήση έχει 0, άντε βία 1%, αλλά και εντός δικτύου δε δικαιολογείται τέτοιο drain.
Πέρνα μια fastboot με miflash για εξονυχιστικό καθάρισμα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0