Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Ο/H lorenzo81 έγραψε:

Την gcam με το hdr+ από ένα δικό του ποστ την έμαθα. Αφού έπεσε σύγκριση με φιλαράκι που έχει S7 edge και πριν ένα χρόνο με είχε πρήξει για το τι κάνει το Samsung στο σκοτάδι. Μόλις βγάλαμε φωτογραφίες δίπλα δίπλα σε μαγαζί με χαμηλό φωτισμό, παραδέχτηκε τη πριξελ κάμερα μετά από 5 κλικ με το δικό του χέρι γιατί δεν το πίστευε! Τώρα ο Μήτσος όλο ψάχνεται με rom και δοκίμασε lineage os, resurrection os και άλλα Resident evil... Εεε είναι να μην εμπιστεύομαι;;;

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Έπεσε και στο χειρότερο καμερό-τηλέφωνο (έτσι ήθελαν να το λένε ντέ...) όλων των εποχών...τί να κάνει ο έρμος;;;;!!!
      S7 - S7 edge : Μακράν η μεγαλύτερη αηδία που έχω δοκιμάσει.ΣΕ ΟΛΑ! Τίποτα δεν άφησαν οι Κορεάτες να πέσει κάτω! ΌΛΑ τα σκ@τωσαν. ΟΛΑ!

Υ.Γ λένε ότι με τις τελευταίες αναβαθμίσεις καλυτέρεΠΣε το πράμα. Το ελπίζω.
      Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Που να δεις ένα φίλο με ένα S8+ τι έπαθε... Δεν το πίστευε.
      Ο Αδερφός μου έχει το S8+ και το καλοκαίρι που ήταν Ελλάδα (Ζει στην Αγγλία πλέον) είχα κάνει διάφορα τεστ, αλλά δεν είχα hdr+ και η κάμερα του s8+ ήταν πολύ καλύτερη μπορώ να πω.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

Να πω πως η σύγκριση μετά έγινε σε υπολογιστή και όχι από τις οθόνες των κινητών που με τα διάφορα φίλτρα calibration κορεσμους κλπ δείχνουν εντελώς διαφορετικές. Κάποια πράγματα παραειναι υπερεκτιμημενα
    • Το χε φτιάξει το όνομα, μετά κοποις κ βασανοις η σαμσουν' με τα Ες 5, 6, 7 (προσπάθησε), 8 κλπ... :/

Κυκλοφορούσαν με τη φήμη του φωτοκινητου, μέχρι που εμφανίστηκε το...πριξελ κ τα βάλανε, κάποιοι υπερόπτες, δίπλα δίπλα κ τους πέσαν τα σαγόνια!! :phatgrin:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Εγω σύντροφοι και συντρόφισσες μετά από δοκιμή της stable στις 3-4 ημέρες γύρισα στην aroma xtrv dev. Η μπαταρία είναι ένα + αλλά η 11.23 και σε αυτόν τον τομέα δίνει ρέστα.
      Βέβαια το μεγάλο μου θέμα ήταν το face recognition. Αν το δοκιμάσεις μετά δεν μπορείς σε rom χωρίς αυτό. Όταν το πάρει η stable ξαναδοκιμαζω.
      Επί του συνόλου έχω να πω πως το κινητό δεν σου δίνει λόγο να σκεφτείς αλλαγές. Πλέον κλείνω έτος. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να μεταπηδησω σε mi note 3 6/64 (πρακτικά χωρίς επιπλέον έξοδα) αλλά θα φάω καμία πίκρα με την κάμερα ή την μπαταρία και θα ψάχνω να βρω άλλο mi5s. Πάμε για το 7αρι το καλοκαίρι και εφόσον είναι σοβαρό σε όλα του.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H annonnaki έγραψε:

Εγω σύντροφοι και συντρόφισσες μετά από δοκιμή της stable στις 3-4 ημέρες γύρισα στην aroma xtrv dev. Η μπαταρία είναι ένα + αλλά η 11.23 και σε αυτόν τον τομέα δίνει ρέστα.
      Βέβαια το μεγάλο μου θέμα ήταν το face recognition. Αν το δοκιμάσεις μετά δεν μπορείς σε rom χωρίς αυτό. Όταν το πάρει η stable ξαναδοκιμαζω.
      Επί του συνόλου έχω να πω πως το κινητό δεν σου δίνει λόγο να σκεφτείς αλλαγές. Πλέον κλείνω έτος. Σκέφτηκα κάποια στιγμή να μεταπηδησω σε mi note 3 6/64 (πρακτικά χωρίς επιπλέον έξοδα) αλλά θα φάω καμία πίκρα με την κάμερα ή την μπαταρία και θα ψάχνω να βρω άλλο mi5s. Πάμε για το 7αρι το καλοκαίρι και εφόσον είναι σοβαρό σε όλα του.
      Και εγώ προς τα εκεί με βλέπω. Mi7 προς το τέλος του καλοκαιριού...
      Σοβαρό θα είναι σίγουρα. Βασικά...πιστεύω ότι θα είναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ! Θα του φορτώσουν πολύ πράμα...έτσι πιστεύω. Θα είναι πραγματική αναβάθμιση σε όλα. Έτσι πιστεύω ρε παιδάκι μου...
      Ελπίζω να έχει και Β20. :rolleyes:

Η μετάβαση από Mi5s σε κάποιο άλλο Xiaomi αυτήν την στιγμή είναι καθαρά θέμα g@vl@s. Τίποτε παραπάνω. Όχι ότι η g@vl@ δεν είναι σοβαρός λόγος όμως ε... :D

Υ.Γ Θα με κάνετε να βάλω 11.23 στο τέλος. Είμαι που είμαι 1 βήμα πριν την Ελληνική... :whistling:

=============== Δεκ 5th 2017, 8:45pm ===============

Ο/H linuxilakis έγραψε:

Εγώ που σκέφτομαι το mi mix 2 ? Να μην...?
      Για το Mix 2 θα "πετούσα" λίγα χρηματάκια παραπάνω. Αλλά είναι ακριβό ρε Βασίλη το άτιμο!
    • Ο/H spideman3 έγραψε:

@linuxilakis
      Καλύτερα να μην πάρεις το MiMix2 γιατί βλέπω να απολογείσαι σε @demakhs και στον πρώην μηλαρά.
      και στον Αντρέα....κ στον Αντρέα!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

Το μόνο που με κρατάει ακόμα απο την αγορά του είναι η κάμερα. Βέβαια είναι και τα αμορτισέρ του jazz και δισκοπλακες και τακακια και και.. Εδώ πήρα άδεια από το έτερον ήμισυ...στον @demakhs θα κολωσω?.... Χαχα

Στο θέμα μας τώρα.. Χρήστο βάλε 11.23 επειγόντως
    • Διαφήμιση
    • Ο/H linuxilakis έγραψε:

Το μόνο που με κρατάει ακόμα απο την αγορά του είναι η κάμερα. Βέβαια είναι και τα αμορτισέρ του jazz και δισκοπλακες και τακακια και και.. Εδώ πήρα άδεια από το έτερον ήμισυ...στον @demakhs θα κολωσω?.... Χαχα
      Είναι άλλη κατηγορία το Μix 2 φίλε. Δεν ξέρω εάν είναι καλύτερο ή χειρότερο από τα Mi, αλλά είναι άλλη κατηγορία.
      Για μένα όμως είναι ακριβό. Θέλει μια 500άρα;;;;; 2πλάσια τιμή από το. Μι5s. Πολλά ρε αδερφέ....ξέρω γώ.
      Είναι πανέμορφο το άτιμο...αλλά θέλει κοντά ένα μηνιάτικο!
      Δεν ξέρω ρε φίλε...δεν νομίζω να ξαναδώσω ποτέ πάνω από 2,5-3 κατοστάρικα για κινητό. Και τα 300 υπερβολή τα θεωρώ. Και γιατί; Για το τίποτα...ή μάλλον για την g@vl@...σωστό κι αυτό...
      Εξαρτάται που ΞΕ-g@vlWnει ο καθένας λοιπόν. 8)

Από την μία, άμα το γουστάρεις πάρτο. Είναι ένας τρόπος εκτόνωσης (γιατί αυτό είναι φίλε...τίποτε άλλο). Από την άλλη...την δουλειά σου δεν την κάνεις υπεράριστα με το Mi5s;;;;; Δεν μιλάμε για άριστα...μιλάμε για ΥΠΕΡ-άριστα...την κάνεις....ε ποιος ο λόγος να ξηλωθείς;

Ξέρω γω...πολλά ερωτηματικά και ζορίστηκα. :evil: