Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Γεια σας παίδες,
επειδή είμαι με gloabal stable και έχω βαρεθεί την miui 8 υπάρχει περίπτωση να πάω σε miui 9/ nougat αλλά να παραμείνω με κλειδωμένο bootloader?
Arigato για τις απαντήσεις σας -
Ο/H GIANNIS VASILIADIS έγραψε:
Γεια σας παίδες,
επειδή είμαι με gloabal stable και έχω βαρεθεί την miui 8 υπάρχει περίπτωση να πάω σε miui 9/ nougat αλλά να παραμείνω με κλειδωμένο bootloader?
Arigato για τις απαντήσεις σας
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Ο/H gto έγραψε:
Ο/H GIANNIS VASILIADIS έγραψε:
Γεια σας παίδες,
Arigato για τις απαντήσεις σας
Sent from my MI 5s using Tapatalk
Αφού official stable rom έχει με κλειδωμένο bootloader και θέλει να πάει σε official global dev με κλειδωμένο bootloader.
Πήγαινε από τον updater , θα κάνει όμως factory reset. -
Εννοεί το Κρητικατσι:
Κατέβασε αυτό: miui_MI5SGlobal_7.12.14_ee82c6de4b_7.0.zip
Πήγαινε "εργαλεία--> αναβάθμιση (ή ρυθμισεις-->σχετικά με το τηλέφωνο-->ενημέρωση)-->πάτα τρεις τελιτσες πάνω δεξιά-->επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης"
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Εννοεί το Κρητικατσι:
Κατέβασε αυτό: miui_MI5SGlobal_7.12.14_ee82c6de4b_7.0.zip
Πήγαινε "εργαλεία--> αναβάθμιση (ή ρυθμισεις-->σχετικά με το τηλέφωνο-->ενημέρωση)-->πάτα τρεις τελιτσες πάνω δεξιά-->επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης"
-
Μπα...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Υπέροχα, σας ευχαριστώ πολύ παίδες. Καλές γιορτές!!
-
7.12.14 μετά από reinstallation με factory reset.. ( γιατί αν θυμάστε είχα κάνει μαλακιες με το kernel auditor)
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
Τρομερές επιδόσεις. Εγώ με την τελευταία Stable στις 4,5 ώρες είμαι με όλα ανοιχτά (συνδεμένο όλη την ώρα με το Amazfit).
To 7ωρό (και με Wind ρε φίλε που καταπίνει μπαταρίες!!!) σε μένα δεν παίζει αλλά εάν έρθει θα είναι καλοδεχούμενο.
Ακούω και τον Γιάννη δίπλα με το Mi Note 3 να μιλάει για 10ωρα SOT και συφιλιάζομαι!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Ο/H pavlidisc έγραψε:
Τρομερές επιδόσεις. Εγώ με την τελευταία Stable στις 4,5 ώρες είμαι με όλα ανοιχτά (συνδεμένο όλη την ώρα με το Amazfit).
To 7ωρό (και με Wind ρε φίλε που καταπίνει μπαταρίες!!!) σε μένα δεν παίζει αλλά εάν έρθει θα είναι καλοδεχούμενο.
Ακούω και τον Γιάννη δίπλα με το Mi Note 3 να μιλάει για 10ωρα SOT και συφιλιάζομαι!
Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0