Αυτό με την επιστροφή στο Gearbest είναι στον αέρα ..μην το πολυεμπιστευεστε. Ο 660 είναι ένας 820 με καλύτερη μπαταρία στα 14nm και νεότερα modem κλπ κλπ. Άρα....? Στο insomnia έχει και κούτα mi5s αλλά ασημί 4/128 νομίζω. Αν ήταν για καινούργιο θα πήγαινα και εγώ σε κάτι τωρινό
Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Και εγώ είμαι με 4/32!
-
-
Γιατί σε Global stable αυτή έχει το ψυγείο. Δεν θα ήθελα να ξεκλειδώσω τον bootloader γιατί το χρησιμοποιώ επαγγελματικά το κινητό με πολλές τράπεζες μέσα και φοβάμαι. Σήμερα μπήκα στην διαδικασία να πάρω τα back up και να βάλω την developer την οποία απλώς θα την περάσω στο κινητό και από το system updates θα την περάσω. ( διόρθωσε με αν κάνω λάθος
)
-
Χωρίς να έχω εξειδικευμένες γνώσεις επάνω στον bootloader... νομίζω ότι δεν έχει σχέση με την ασφάλεια (απορροές ευαίσθητων δεδομένων κλπ).
Το root ναι.. μπορεί να δώσει πληροφορίες σε κρυφές "εφαρμογές". Αλλά ο bootloader δεν νομίζω να επιτρέπει τέτοιο πράμα.
Από την άλλη πάλι.... εμπιστεύεσαι την Google και έχεις ενδοιασμούς για τον bootloader;;; χαχαχαχα!!!
from my Mi5sΗ Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου @pavlidisc .Ούτε και εγώ έχω εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο θέμα αλλά δεν θα ήθελα να το μάθω με τον άσχημο τρόπο. Θα ήθελα να σε ρωτήσω αν η διαδικασία για να περάσω την developer rom είναι αυτή που σου ανέφερα πριν.
-
-
Ευχαριστώ @pavlidisc , ο φίλος @makis1024 μου είχε πει να το κάνω έτσι στο post 3556 σελίδα 297. Οπότε θα το δοκιμάσω.
-
Ο bootloader δεν έχει προσωπικές ή άλλες πληροφορίες για το χρήστη. Είναι ένα σύνολο κώδικα που βοηθάει τη συσκευή να κάνει boot τον kernel, για συγκεκριμένο hardware .
Ο κύριος λόγος που είναι κλειδωμένος είναι για να εξασφαλίσει ότι το λειτουργικό σύστημα θα είναι αυτό που δίνει η εταιρεία.
Ο κύριος λόγος που τον ξεκλειδώνουμε είναι είτε γιατί θέλουμε να αλλάξουμε Rom ή να επέμβουμε στην ήδη υπάρχουσα. -
-
Κατέβασε μέσω του browser της συσκευής την global beveloper rom από εδώ MIUI ROM for Xiaomi Mi 5s - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum αυτή που είναι στο πράσινο πλαίσιο. Και μέσα από την εφαρμογή Ενημέρωση θα κάνεις την εγκατάσταση - τρεις τελείες - επιλογή πακέτου ενημέρωσης - σε πάει αποθηκευτικό χώρο, την rom θα την βρεις στον φάκελο downloand - την τσεκάρεις και θα ξεκινήσει η διαδικασία. Κατά την διάρκεια να έχεις ανοικτό - συνδεδεμένο σε wifi για να γίνει η αποκρυπτογράφηση και φυσικά πάρε back up. Όλα θα διαγραφούν.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Αυτό με την επιστροφή στο Gearbest είναι στον αέρα ..μην το πολυεμπιστευεστε. Ο 660 είναι ένας 820 με καλύτερη μπαταρία στα 14nm και νεότερα modem κλπ κλπ. Άρα....? Στο insomnia έχει και κούτα mi5s αλλά ασημί 4/128 νομίζω. Αν ήταν για καινούργιο θα πήγαινα και εγώ σε κάτι τωρινό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0