Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
takiiiiiis, τι διαβάζουν τα ΣΧΙΣΤΑΜΠΙΡΜΠΙΛΩΤΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΜΟΥ μάτια ?
Εκτός από ράδιο, δεν έχει ούτε OTG τούτο δω το μαραφέτι ??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παιδιά έχω δυσάρεστα νέα όσο αφορά τα τελωνεία. Μίλησα με υπάλληλο τους και μου είπε ότι έπεσε σήμα από Αθήνα για όλα τα συστημένα να περνάνε έλεγχο. Ήδη δύο δικά μου περίμενα εδώ και 2 εβδομάδες είναι στην αναμονή για να περάσει τελωνείο.
-
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Σοβαρά; Όλα τα sites τουλάχιστον που έχω κοιτάξει εγώ λένε ότι υποστηρίζει!!! Και το GSMArena!!!
Καταστροφή. Πάντως όταν δοκίμασα το φλασάκι πράγματι ήταν ψόφιο... -
Ο/H kxt έγραψε:
Παιδιά έχω δυσάρεστα νέα όσο αφορά τα τελωνεία. Μίλησα με υπάλληλο τους και μου είπε ότι έπεσε σήμα από Αθήνα για όλα τα συστημένα να περνάνε έλεγχο. Ήδη δύο δικά μου περίμενα εδώ και 2 εβδομάδες είναι στην αναμονή για να περάσει τελωνείο.
Σκούρα τα πράγματα... -
Ο/H kxt έγραψε:
Official Miui Global Beta Tester
XTreme Rom Version by Greek Team...
Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
Ο/H Octaviastikos έγραψε:
Ο/H kxt έγραψε:
Ωραίος!!!
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
-
-
@AlexanderK Τι εννοεις πως;;Official Miui Global Beta Tester
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους... -
πως έχεις πρόσβαση στην alpha?
-
Ο/H AlexanderK έγραψε:
πως έχεις πρόσβαση στην alpha?
Official Miui Global Beta Tester
Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0