Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Αλλά να χάσει και τις δύο sim ταυτόχρονα; Περίεργο...
-
-
Λοιπόν
Έχω κάνει 3 - 4 φορές επανεκκίνηση,
Τις κάρτες τις βλέπει και μου ζητάει να βάλω pin και για τις 2 αλλά στην μπάρα ειδοποιήσεων λέει "Καμία υπηρεσία" ,
Τα imei υπάρχουν κανονικά,
Δεν μου έχει πέσει κάτω,
Δεν έχω δοκιμάσει επαναφορά και το τηλέφωνο το έχω περίπου 1,5 χρόνο και πρώτη φορά μου εμφανίζει θέμα.
Ο/H geoanto555 έγραψε:
1. αναβάθμιση ρομ
2. έλεγχος κεραίας(καλωδιάκι)
3. μητρική
Εκτός αν κάτι μας κρύβει σε αυτο το screenshot.
Σε όλα αυτα τα τηλέφωνα η κεραία είναι μια οπότε το πρόβλημα ειναι και στις 2 sim.
Το σκέφτηκα για αναβάθμιση αλλά πρέπει να ρίξω λίγο διάβασμα, να βρω ποια είναι η τελευταία και αν δουλεύει σωστά.
Τον έλεγχο της κεραίας υποθέτω ότι πρέπει να ανοίξω το τηλέφωνο και να το τσεκάρω, έτσι;
Μητρική.... Πιστεύω ότι δεν είναι γιατί το υπόλοιπο τηλέφωνο δουλεύει κανονικά.
Τι πιστεύεις ότι κρύβω στο screen shot; Πες μου τι πληροφορίες θέλεις να σου βγάλω screen shot.
Ευχαριστώ.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραία μπες στο CIT και κάνε hardware test στα Radio ή Modem (αναλογα πως στα γράφει)
-
Ο/H gusps έγραψε:
Τι πιστεύεις ότι κρύβω στο screen shot; Πες μου τι πληροφορίες θέλεις να σου βγάλω screen shot.
Απο την στιγμή που λες ζητα pin, εχει imei Κλπ δεν υπάρχει αμφιβολία..
Εισαι στις 3εις επιλογές που σου δωσα.
Βάλε το κινητο σε 2g-gsm απο τις ρυθμίσεις sim και βγες στο μπαλκόνι ή κάπου που πιστεύεις ότι έχει πολύ καλό σήμα.
Δες αν πιάνει έστω και μια γραμμή σήμα. -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ωραία μπες στο CIT και κάνε hardware test στα Radio ή Modem (αναλογα πως στα γράφει)
Εχω δοκιμάσει και το GSM αλλά καμία διαφορά.
-
-
-
Το βρήκα, πάτησα change modem configuration και μου έβγαλε το μήνυμα που φαίνεται.
Λέτε να έχασε το modem;;
Το πήρα από ένα παιδί που το είχε φέρει λίγες μέρες πριν το πάρω εγώ, αλλά δεν το είχε δουλέψει καθόλου γιατί είχε αργήσει να του έρθει και μέχρι να του έρθει είχε παραλάβει ένα άλλο τηλέφωνο που είχε παραγγείλει ενδιάμεσα. Είναι από gearbest αγορασμένο (αν θυμάμαι καλά. Μου είχε δώσει και την απόδειξη).
Μπορείς να βάλεις και μία φώτο από το σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε εάν έχει baseband version ?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0