Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Δηλαδη εγώ την πέτυχα πάλι κ χωρίς ... σφύριγμα?? Πόσο μπροστά πια....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Και η τελευταία 8.4.19 δείχνει πολύ καλή..έως καλιστη
Sent from my HTC U11 using Tapatalk -
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Στην πρότεινω . Η γυναίκα μου έχει την ελληνική με global source. Γρήγορη και με καλή μπαταρία... Πάρε nandroid και δοκίμασε την καθαρή
-
-
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση για μας γιατί δεν έχω βγήκε 8.4.29 άρωμα ? Η είμαι τυφλός!
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H tarnanas έγραψε:
Ρε παιδιά μια ερώτηση για μας γιατί δεν έχω βγήκε 8.4.29 άρωμα ? Η είμαι τυφλός!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση την ελληνική 9.5.2 με factory reset είχα την 9.2.1 και έχω χάσει την δεύτερη κάρτα και μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα λέτε να φταίει που δεν έκανα σαν νέο αλλά από backup από mi
-
Δεν περνάς πάλι μία ακόμη φορά την ROM από πάνω χωρίς κανένα FR ή Wipe μπας και στρώσει ?
To Restore που κάνεις από το backup του Mi δεν επηρεάζει καθώς βάζει μόνο τις εφαρμογές χωρίς τα Data τους. -
@MIUI_ART
Υπάρχει κάπου, κάτι, που να λέει γιατί πρέπει να επιλέξουμε custom Global (XTRV) αντί για επίσημη Global;
Δηλαδή, πραγματικά με τρώει η περιέργεια για την στροφή σε Global Source! Σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρετε από εμάς τα πρόβατα...και γι'αυτό παρατήσατε την China source...αλλά...1-2 ατού της custom XTRV με Global Source έναντι της επίσημης Global μπορούμε να ξέρουμε;
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Δεν μας έχεις συνηθίσει να είσαι "πρόβατο"...μην "υποβιβάζεις" το επίπεδο της όποιας ερώτησης έχεις απλά και μόνο για τις "εντυπώσεις"...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0