Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
κάποιο πουλάκι μου είπε πως βρίσκεται σε ένα σάκο στην Αθήνα!!!
είναι οι φυσιολογικοί χρόνοι της swiss post οι 40 μέρες!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
-
η XIAOMI.EU δεν έχει?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H baiosss έγραψε:
Την ίδια έχει και εκεί. Υπάρχει κάποια διαφορά στην .eu εφόσον πλέον και οι ελληνικές βασίζονται σε αυτήν?
Εκτός πια και αν δοκιμασω του mi globe που έχει και mpdecision.
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω (προς ώρας) αν έχει κάποια διαφορά, πάντως μία χαρά είναι η XIAOMI.EU (6.11.10). Σταθερή είναι, γρήγορη δείχνει, ελληνικά έχει παντού, το power management ικανοποιητικό για τα δικά μου δεδομένα. Τώρα όταν βγει νέα weekly θα το σκεφτώ αφού δω πρώτα και τι νέο φέρνει, τι πρόβλημα λύνει... -
Παιδιά τρελή ξενέρα!
Είδα σε κινητό φίλου (Samsung C5) με καμπύλες στις άκρες, νομίζω λέγεται 2.5D, το γυαλί προστασίας που έβαλε κ φαινόταν πολύ χάλια. Δεν μπορούσε να καλύψει όλη την οθόνη λόγω της καμπυλότητας κ φαινόντουσαν πάνω στην οθόνη δεξιά κ αριστερά οι άκρες του. Το κακό είναι οτι κόστιζε κάπου στο 10ευρο οπότε μάλλον δεν ήταν μούφα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω όσουν έχουν το Mi 5S Plus είναι αν είναι έτσι η οθόνη τους, με καμπύλες δηλαδή που να θέλει ειδικό γυαλί προστασίας μικρότερο από την οθόνη. -
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Παιδιά τρελή ξενέρα!
Είδα σε κινητό φίλου (Samsung C5) με καμπύλες στις άκρες, νομίζω λέγεται 2.5D, το γυαλί προστασίας που έβαλε κ φαινόταν πολύ χάλια. Δεν μπορούσε να καλύψει όλη την οθόνη λόγω της καμπυλότητας κ φαινόντουσαν πάνω στην οθόνη δεξιά κ αριστερά οι άκρες του. Το κακό είναι οτι κόστιζε κάπου στο 10ευρο οπότε μάλλον δεν ήταν μούφα.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω όσουν έχουν το Mi 5S Plus είναι αν είναι έτσι η οθόνη τους, με καμπύλες δηλαδή που να θέλει ειδικό γυαλί προστασίας μικρότερο από την οθόνη.
Έτσι είναι...
Σε σύγκριση με ένα RN4 , είναι βέβαια μικρότερο το περίγραμμα που δημιουργεί το κενό (2.5D).
Τώρα για το Samsung πόσο φαίνεται το ίδιο δεν ξέρω... -
-
Ο/H demakhs έγραψε:
κάποιο πουλάκι μου είπε πως βρίσκεται σε ένα σάκο στην Αθήνα!!!
είναι οι φυσιολογικοί χρόνοι της swiss post οι 40 μέρες!!!
Μαζι το παραγγειλαμε, εσενα επιασε Ελλαδα κι εμενα μου λενε ακομα "out of stock" και restock στις 20 Δεκεμβριου!Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0