Ο/H kxt έγραψε:
Μήπως πρέπει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να το αφαιρέσει από τις συσκευές του;
Αυτό εξυπακούεται.

from my Mi5s
Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kxt έγραψε:
Μήπως πρέπει και ο προηγούμενος ιδιοκτήτης να το αφαιρέσει από τις συσκευές του;
Πώς γίνεται αυτό; έκανε διαγραφή του account από την συσκευή, πρέπει να κάνει κάτι ακόμα; παιδιά έβαλα Los 15.1 θέλω να γυρίσω πίσω σε στοκ global rom και να κλειδώσω bootloader είναι εύκολο; υπάρχει κίνδυνος brik; πρώτη φορά με συσκευή της xiaomi και έχω χαθεί συγνώμη που σας πριζω, θέλω να ξεκλειδώσω με τον σωστό τρόπο που είπατεΟ/H kxt έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ φίλε μου, βρήκα έναν φίλο μου που έχει εμπειρία από xiaomi και θα το κάνω σήμερα,η κάμερα είναι της Google δουλεύει με κλειδωμένο bootloader και χωρίς root δηλαδή σε στοκΟ/H linuxilakis έγραψε:
Μόνο με fastboot rom και miflash tool θα είσαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις με τον πιο ασφαλή τρόπο.. Στις επιλογές θα βάλεις flash all & lock.. Εκτός απο το sighn out που κάνεις απο το mi account θα πρέπει να μπεις στο i.mi.com και να την αφαιρέσεις και απο εκεί .
Ωραία φίλε ευχαριστώ, λέω να περάσω την τελευταία global stable, είναι καλή επιλογή θα έχει updates; επειδή είναι και λίγο παλιά η συσκευήΟ/H linuxilakis έγραψε:
Ναι δουλεύει κανονικά χωρίς κάτι άλλο. Διότι το τηλέφωνο μας έχει ενεργοποιημένο το api2 από default
Sent from my 2013023 using Tapatalk
Αφού έχω TWRP γιατί; πολύ δύσκολα μου φαίνονται ρε παιδιά στα xiaomiΟ/H amavroudis έγραψε:
Ο σωστός τρόπος είναι να περάσεις με miflash fastboot rom official και κατόπιν εκ νέου twrp και ελληνική xtrv.