Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Στο σχετικό θέμα περί καταστημάτων έχουν αναφερθεί διάφορα τα οποία στέλνουν με 0 κίνδυνο τελωνείου. Αν δεν ψηνεσαι να ρισκάρεις, καθώς κ αυτό έχει την χάρη του, γιατί δεν παίρνεις από αυτά?? Είτε eu warehouse ή τα άλλα από κινα με σπετς αποστολή.
Εγώ πήρα από άλι με dhl no customs και ήρθε σε 13 μέρες.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Ο/H kyrgeo1978 έγραψε:
Είμαι μιά βδομάδα πίσω αλλά σε EU ROM.
Θα το ελέγξω με την τελευταία μήπως και... -
Ο/H gto έγραψε:
Ο/H baiosss έγραψε:
Ο/H gto έγραψε:
Παιδιά ποιοι παραλάβατε κινητό τον τελευταίο μήνα ; Είχατε θέμα με τελωνείο ;
-
Εγώ από βδομάδα θα ξέρω από τον φίλο μου αν πλήρωσε και τι ποσό ήταν αυτό ... Είμαι περίεργος.
-
Απο το banggood μου ειπαν οτι ενα powerbank που ειχα παραγγειλει τους γυρισε πισω, επειδη σταματησε στο τελωνειο, αλλα δε μπορουσαν να μου δωσουν λεπτομερειες.Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
-
Μάλλον δεν το δέχτηκε η αεροπορική εταιρεία για λόγους ασφαλείας, έχει συμβεί πολλές φορές
-
Είμαστε σοβαρή χώρα κ έχουμε κ τελωνείο πανάθεμα τους.
-
εμενα μπήκε πάντως κατευθείαν,σε μία ημερα πέρασε κανονικά απο κεντρα διανομής και καθόλου τελωνείο.ειχα δώσει βέβαια οδηγίες να σταλθει σαν δώρο με χαμηλή τιμή πάνω . Θεωρώ τα πιο πολλά καταστήματα το κάνουν έτσι και αλλιώς μόνα τους.μαζι με την πληρωμη δώστε οδηγίες αποστολής
-
@kyrgeo1978 τίποτα και με την EU 16.12.8. Δε βλέπει τα φλασάκια! Θα συνεχίσω να το παρακολουθώ αν και με τόσο χώρο μάλλον δεν είναι άμεσα απαραίτητα.
Πάντως sites με reviews μιλάνε για OTG. Τελευταία όμως σε sites με προδιαγραφές επιμελώς δεν το αναφέρουν... Είδωμεν. Thanks πάντως. -
Πάντως αν έχεις SD card πάρε αυτό. Γίνεται και φλασάκι.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ωραίο εργαλείο αρχηγέ....δώσε μας και έναν αντάπτορα για καλώδια micro usb τώρα, να οργανωθούμε πλήρως!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0