Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
-
Ειμαι στα προθυρα να το παραγγειλω και θα ηθελα να ξερω αν θα χρειαστω deep flash cable, και γενικα για τι να ειμαι προετοιμασμενη ( πχ για unbrick κλπ κλπ)
-
Ο/H vicky295 έγραψε:
Ειμαι στα προθυρα να το παραγγειλω και θα ηθελα να ξερω αν θα χρειαστω deep flash cable, και γενικα για τι να ειμαι προετοιμασμενη ( πχ για unbrick κλπ κλπ)
Να το παραγγείλεις αισιόδοξα και κάνε μόνο την αίτηση για ξεκλείδωμα.
XTRV the Greek miui definition -
-
Ευχαριστω για την υποστηριξη
-
αυτό να το πεις όταν θα σου ρθει με την unofficial και δεν πιάνει ούτε ο το κινέζικο πολυβόλο ούτε το deep flash cable.....να δούμε τότε, πόσοι θα μείνουν να σε υποστηρίξουν!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Τωρα γιατι με τρομαζεις? Ο φιλαρακος μου απο το live chat λεει οτι το κινητο «it is China version with google service, play store and multi-languages»
-
O φιλαράκος σου σε δουλεύει κανονικά!!!!
"China version with google service, play store and multi-languages" δεν υπάρχει ακόμα, εκτός και αν δημιούργησε καμία καινούρια ο Αι Βασίλης, τώρα για τις γιορτές!!
Αν έγραφε global version, θα μπορούσες να είσαι πιο ήσυχη.....τώρα φώναξε τους φίλους μας για....ψυχολογική υποστήριξη!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Το ξερα οτι κατι πηγαινε στραβα μ'αυτον.
Ετσι μου ρχεται να παω στα Public να τελειωνω. Απο το Geekbuying λεω να το παρω γιατι το vickmall το χει πολυ τσιμπημενο, αν και συνηθως αυτο εμπιστευομαι. -
Ο/H vicky295 έγραψε:
Το ξερα οτι κατι πηγαινε στραβα μ'αυτον.
Να μην το ανοίξει καν από το κουτί.. -
Γιώργο, δεν γίνεται αυτό...έτσι τους τις στέλνουν τις παλέτες....με την unofficial φυτεμένη.....δεν μπορούν να κάνουν κάτι και αυτοί!
Ο yeso521 μου το χε στείλει με τέτοια, τον τσάκωσα στο φτερό, του έβαλα χέρι και το μάζεψε από το ταχυδρομείο που το χε πάει, μου πέρασε την official και μου το στειλε τελικά με αυτήν!!!
@vicky295 , τόσα μαγαζιά έχει...στείλε τους μήνυμα, ρώτα αν στέλνουν με την official και όποιο σου απαντήσει ναι, παρήγγειλέ το από κει...τώρα θα μου πεις είσαι σίγουρος ότι θα το στείλει με αυτήν.....αυτό είναι άλλη ιστορία....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0