Και μένα με ενδιαφέρει. Με την 7.1.20 eu μέχρι 3.30 4 ώρες πάω sot.Ο/H baiosss έγραψε:
H 6.12.29 ειναι μηπως η rom που ζητατε? Απο την αλλη ποια ηταν αυτη που ειχε προβλημα με τα data? 7.1.5?

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΚαι μένα με ενδιαφέρει. Με την 7.1.20 eu μέχρι 3.30 4 ώρες πάω sot.Ο/H baiosss έγραψε:
H 6.12.29 ειναι μηπως η rom που ζητατε? Απο την αλλη ποια ηταν αυτη που ειχε προβλημα με τα data? 7.1.5?
Αφου η οθονη σου ειναι σπασμενη ακριβως σε εκεινο το σημειο, πως ξερεις οτι φορας την 7.1.12Ο/H demakhs έγραψε:
Μακραν καλύτερη αποδοση μπαταρίας έχει η 7.1.12 eu που φοράω...
Λογικά κ η αντιστοιχη Ελληνική που βασίζεται στην Ευρωπαϊκή , στα ίδια θα κυμαινεται...λέω εγώ τώρα...
Ο/H baiosss έγραψε:
Μην χάνεις τον έλεγχο demakhs. Τώρα που θα μας την πέσουν οι Τούρκοι που δεν τους δίνουμε τους 8, θα σε χρειαστούμε! Κράτα γερά!!!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλα κανει. Ολα τα πλασματα σε αυτον τον πλανητη, απο τα μικροτερα μεχρι τα μεγαλυτερα ειναι απαραιτητα.Ο/H makis1024 έγραψε:
Ήδη έχει σκάψει μια τρούπα σαράντα μέτρα και έχει βάλει όλη την φαμίλια μέσα.Ο/H baiosss έγραψε:
Μην χάνεις τον έλεγχο demakhs. Τώρα που θα μας την πέσουν οι Τούρκοι που δεν τους δίνουμε τους 8, θα σε χρειαστούμε! Κράτα γερά!!!
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk