Διαφήμιση

Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

• Mi-5S/Plus
    • Ο/H ronin13 έγραψε:

Μόλις έβαλα τζαμακι που παρέλαβα από AliExpress.
      1. Καλύπτει την οθόνη απ' άκρη σε άκρη, εκτός ίσως από ~0.3mm περιμετρικά.
      2. Η κόλλα φαίνεται αδύναμη, αλλά το τζαμακι μένει σταθερά στη θέση του.
      3. Η αίσθηση του είναι αξιοπρεπής.
      4. Μαζεύει εύκολα δαχτυλιές.
      5. Έχει πολλές πολλες τελιτσες, τοποθετημενες σε τετράγωνα, πιθανολογω για να υποστηρίζει στις διατρητες θήκες.
      6. Μετά την τοποθέτηση η οθόνη ιριδιζει λιγάκι όταν είναι σβηστη, όχι κάτι ενοχλητικό όμως.
      7. Το 3D Touch δουλεύει χωρίς πρόβλημα.
      Αυτό με το χρωματιστό πλαίσιο υποθέτω ότι λες. Εμένα ένα τέτοιο της mofi δεν μου άρεσε αν και τοποθετήθηκε τέλεια με αποτέλεσμα να ξηλωθεί.

Το συγκεκριμένο πέρα από αυτά που εντόπισες και εσύ δεν είχε και καλή αίσθηση στην αφή. Δεν γλιστρούσε όπως η οθόνη ή κάποια nilkin που έχω δοκιμάσει σε άλλες συσκευές. Περιμένω αύριο δύο διαφορετικά.
    • Ναι αυτά ακριβώς είναι τα τζαμακια. Αυτά τα βαμμένα που κάθονται καλά μεν αλλά έχουν όλες αυτές τις ατέλειες. Συν ότι δεν κολλάνε στην οθόνη. Όταν τα τοποθετείς φαίνεται ότι δεν κολλάει γιατί η οθόνη δε μαυρίζει όπως όταν βάζεις τα καλά tempered τζάμια.

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn

Ναι, αυτά με το χρωματιστό πλαίσιο λέω. Δεν είναι ιδανικό, αλλα για 0.9€ δεν είναι άσχημο. :p :p :p
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H ronin13 έγραψε:

Ναι, αυτά με το χρωματιστό πλαίσιο λέω. Δεν είναι ιδανικό, αλλα για 0.9€ δεν είναι άσχημο. :P :P :P
      Καλά για 0.9 είναι μια χαρά. Φαντάσου εγώ το πλήρωσα 7 ευρώ και το ξήλωσα σε 2 μέρες.

Στα της μπαταρίας σήμερα μετά από τα σχόλια που διάβασα είπα να δοκιμάσω με απενεργοποιημένο το fingerprint scanner. Είμαι στο 14% με 5,30 ώρες sot με την 7.1.20 eu επίδοση που σίγουρα θεωρείται πολύ καλή. Άρα θέλει βελτίωση η λειτουργία του αισθητήρα.
    • Δεν ξέρω και για τα original της xiaomi αν είναι τα ίδια κατά την τοποθέτησή τους. Μιλαω πάντα για το αν κολλάνε στην οθόνη η όχι.
      Νομιζω οτι υπαρχουν και φωτό εδώ μέσα στο θέματα του mi5s με ένα review για το original τζαμακι της xiaomi.

• Ο/H baiosss έγραψε:

Δεν ξέρω και για τα original της xiaomi αν είναι τα ίδια κατά την τοποθέτησή τους. Μιλαω πάντα για το αν κολλάνε στην οθόνη η όχι.
      Νομιζω οτι υπαρχουν και φωτό εδώ μέσα στο θέματα του mi5s με ένα review για το original τζαμακι της xiaomi.

Νομίζω το review είναι για ζελατίνα, όχι τζαμακι...
      Anyone can be a cynic. Dare to be an optimist.
    • Διαφήμιση
    • Βοηθεια παιδια! η επιθυμια του φρεσκου!μολις το πηρα στα χερια μου!ποια ρομ να βαλω ωστε να δουλευουν ολα ρολοι!!!!!περιμενω!!!!φιλιαααα
    • τα παιδια λέγανε πιο πίσω ότι ειναι καλή η 7,1,12 dev ελληνική ή eu. Λέγανε για καλύτερη μπαταρία απο όλες... Τώρα δεν ξέρω τι άλλο να σου πω γιατί και εγώ δευτερη μέρα σήμερα με αυτήν ξεκίνησα.
    • ξεκλειδωσα bootloader ,κατεβασε την 7.1.12 και περασα το twrp αλλα ειναι πληρως κινεζικο ,εχουμε κανα αγγλικο για το capricorn?
    • Αλλάζει γλώσσα φίλε μου

Μισό να σου πω οδηγίες

Στη 2η σειρά θα πατήσει το 3ο
      Τώρα από πάνω έχει κάποια εικονίδια σαν καρτέλλες
      Θα βρεις αυτό που είναι ένα στρογγυλό σαν μπάλα με γραμμές μέσα (κάτι σαν υδρόγειος)
      Εκεί μέσα είναι οι γλώσσες. Επέλεξε όποια θέλεις
    • Διαφήμιση
    • Ο/H mixaliscy έγραψε:

Αλλάζει γλώσσα φίλε μου

Μισό να σου πω οδηγίες

Στη 2η σειρά θα πατήσει το 3ο
      Τώρα από πάνω έχει κάποια εικονίδια σαν καρτέλλες
      Θα βρεις αυτό που είναι ένα στρογγυλό σαν μπάλα με γραμμές μέσα (κάτι σαν υδρόγειος)
      Εκεί μέσα είναι οι γλώσσες. Επέλεξε όποια θέλεις
      Σε ευχαριστω το ελυσα αμεσα!!!!

=============== Ιαν 31st 2017, 6:28pm ===============
      παιδια τι θεμα εχει με τα mobile data?καπου ειχα διαβασει οτι κατι πρεπει να κανω.Εχω ανοιχτα δεδομεμα αλλα δεν....τα apn ειναι μεσα..