Γενική Συζήτηση για το Mi-5S Capricorn
- Mi-5S/Plus
-
-
Πολύ ωραία ανάλυση....θα αρχίσω να ανυπομονώ σιγά σιγά, ζημιά μου έκανες τώρα μεγάλε!!!
Παω να βρίσω τους Κινέζους πάλι.... συγχιστικα!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H taksidiotis έγραψε:
Σε ένα μόνο διαφωνώ (κυρίως λόγω προσωπικού γούστου και όχι λόγω πρακτικότητας): Xiaomi χωρίς Mi launcher. ...καφές χωρίς καϊμάκι! -
-
Καλημέρα σύντροφοι και συντρόφισσες.
Ήρθε η ώρα να δοθεί το θεοποιημένο (από εμένα) mi4 στην σύζυγο προς αντικατάσταση του δικού της, ακόμα ικανότατου, mi3 με σκοπό ο γράφων να πάει είτε στο mi5s για το οποίο διαβάζω πολύ καλά λόγια, είτε στο mi note 2.
Λόγω όμως της τιμής (κυρίως) και ίσως του μεγαλύτερου μεγέθους δεν το βλέπω για note 2.
Δεδομένου ότι είμαι και πολύ παρορμητικός στις παραγγελίες μου και δεν θα το σκεφτώ και πολύ ακόμα, θέλω να ρωτήσω μονάχα το εξής:
Η οθόνη του mi5s χρειάζεται προστασία με ένα nilkin tempered glass ή όχι;;;
Το ρωτάω γιατί στο mi4 με χαλούσε ψυχολογικά η σχετική "ευαισθησία" της επιφάνειας της οθόνης και η προσθήκη του tempered ήταν απαραίτητη μετά από λίγο καιρό.
Σημειώνω ακόμα πως δεν παίρνω κινητό για να το δώσω γρήγορα οπότε ο σκοπός μου είναι αποκλειστικά να μην χαραχθεί η οθόνη και μου σπάει τα νεύρα μια γραμμή για 1-1,5 χρόνο.,
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -
Εγώ φίλε μου θα έβαζα κ σίγουρα θα βάλω στο Mi 5S Plus που θα πάρω.
Με 8-10€ έχεις ήσυχο το κεφάλι σου ότι κ να πάθει. -
τα tempered σε 2.5d οθονες, δεν "κάθονται" καλά...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
την Κυριακή θα είμαι και εγώ κάτοχος του κινητού. τι υπάρχει από ρομ ? δεν βλέπω πολλές επιλογές...
-
Ο/H demakhs έγραψε:
τα tempered σε 2.5d οθονες, δεν "κάθονται" καλά...
Αυτό βλέπω κι εγώ.και δεν νομίζω οτι θα κάθεται σωστά
Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
γιατι να μεταβεις σε κατι που θα είναι σχεδόν...ίδιο???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0